Kaukolämpö

Kaukolämpö tuotetaan Lappeenrannassa lähellä. Kaukolämpö on kokonaistaloudellisesti edullinen ja varmatoiminen lämmitysmuoto.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpö
Bottom curve

Kaukolämpö säästää lompakkoa ja luontoa

Lähellä tuotettu kaukolämpö on asumismukavuutta lisäävä ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Sen varmatoimisuus on huippuluokkaa. Muihin lämmitysmuotoihin verrattuna kaukolämpö on myös hinnaltaan kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpö - Helppoa Vapautta

Helppoa vapautta

Olitpa kotona tai matkoilla ja oli keli mikä tahansa, tiedät kotisi pysyvän miellyttävän lämpöisenä ja lämpimän käyttöveden riittävän aina. Kaukolämmön lämmönvaihdin on pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa. Toimintavarmuuden ohella tämä tarkoittaa merkittävästi matalampia huolto-, korjaus- ja järjestelmän uusimiskustannuksia.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpö - huolehdimme yhdessä

Huolehdimme yhdessä

Kaukolämmön asiakkaana jaat vastuun kiinteistösi lämmityksestä kanssamme. Olemme tavoitettavissa kellon ympäri läpi vuoden kaukolämmitykseen liittyvissä vikatilanteissa. Voit myös tehdä kanssamme kaukolämmön vuosihuoltosopimuksen tai tilata meiltä kertatarkastuksen kaukolämpölaitteeseesi.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpöliittymä

Vaivaton hankinta

Kaukolämpöliittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n kaukolämpöverkostoon. Hoidamme kaikki tarpeelliset liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Liittyminen on mahdollista olemassa olevan verkostomme alueella. Katso verkostokartasta, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme ja tilaa liittymä suoraan MinunLiittymä -palvelustamme.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää kaukolämmöstä

Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöverkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 3. Verkostomestarimme auttavat sinua kaukolämmön suunnittelun ja talojohtojen asennusten kanssa arkisin kello 8-16 puhelinnumeroissa 020 177 6394 ja 020 177 6543 (mpm/pvm). Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu kaukolämmön etuihin valtakunnallisella Kaukolämpö.fi -sivustolla!

Tilaa asiakaskirjeemme