Lämpö

Tarjoamme lämpöä kotitalouksille ja yrityksille. Tutustu tarjoamiimme vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin lämmityksen vaihtoehto.

Lappeenrannan Energia - Lämpö
Bottom curve

Sinulle sopiva lämmitys

Tarjoamme sinulle sopivan lämmityksen kotiisi tai yritykseesi luotettavasti ja edullisesti. Kaukolämpö, sähkö ja maakaasu ovat asumismukavuutta lisääviä lämmitysmuotoja, jotka toimivat varmasti, ovat ympäristöystävällisiä ja huolettomia arjessasi.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpö

Kaukolämpöä läheltä

Kaukolämpö tuotetaan Lappeenrannassa lähellä. Lämpö syntyy ympäristöystävällisesti pääasiassa biopolttoaineella Kaukaan Voimalla. Se on kokonaistaloudellisesti edullinen ja varmatoiminen lämmitysmuoto. Kaukolämmöllä varmistat tasaisen huonelämpötilan ja aina riittävästi lämmintä käyttövettä. Näin tilaat kaukolämpöliittymän.

Lappeenrannan Energia - Sähkölämmitys

Ympäristöystävällinen sähkö

Sähkölämmitys on täysin hiilidioksineutraali lämmitystapa. Ekologisuuden lisäksi sähkölämmitys  on edullista, helppokäyttöistä ja nopeasti säädettävää. Oikein asennettuna sähkölämmitysjärjestelmä on lähes huoltovapaa valinta vuosikymmeniksi eteenpäin. Valitsemalla sähköksi vihreää sähköä, varmistat lämmitysmuotosi kokonaisvaltaisen ympäristöystävällisyyden.

Lappeenrannan Energia - Maakaasu

Huoleton maakaasu

Maakaasu on huoleton ja turvallinen vaihtoehto niin omakotitalon kuin suuremmankin kiinteistön lämmitykseen. Maakaasu on koostumukseltaan käytännössä katsottuna puhdasta metaania. Puhtautensa ansiosta maakaasun palamisesta syntyy vesihöyryä ja hiilidioksidia. Puhdas polttoaine vähentää poltinhuoltojen tarvetta eikä nuohouksia tarvita lainkaan.

Lappeenrannan Energia - Tilaa liittymäsi

Tilaa liittymäsi suoraan online-palvelustamme

Kaukolämmön tai maakaasun liittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n verkostoon. Hoidamme kaikki tarpeelliset liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Katso verkostokartasta, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme ja tilaa liittymä kätevästi Minun Liittymä -palvelustamme.

Lappeenrannan Energia - Huoltopalvelu - Lämmitys

Huoltopalvelua tarvittaessa 24/7

Kaukolämmön ja maakaasun asiakkaana jaat vastuun kiinteistösi lämmityksestä kanssamme. Olemme tavoitettavissa kellon ympäri läpi vuoden lämmitykseen liittyvissä vikatilanteissa. Voit myös tehdä kanssamme kaukolämmön vuosihuoltosopimuksen tai tilata meiltä kertatarkastuksen kaukolämpölaitteeseesi. Kysy lisää lämmityksestäsi!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.