Vihreä Kaukolämpö

Vihreä Kaukolämpö on taatusti vihreä valinta, sillä se tuotetaan hiilineutraalisti puuperäisten polttoaineiden avulla. Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön voit varmistua siitä, että lämmöntuotanto on huomennakin entistä ympäristöystävällisempää.

Vihreä Kaukolämpö

Hiilineutraalia lämmitystä Vihreällä Kaukolämmöllä

Vihreä Kaukolämpö tuotetaan Kaukaan Voiman yhteistuotantovoimalaitoksessa uusiutuvilla energialähteillä, kuten tähdepuulla ja metsähakkeella. Yhteistuotannossa sähkön kanssa tuotettu Vihreä Kaukolämpö tuotetaan hiilineutraalisti, joten se on erittäin ekologinen lämmitysmuoto. Luodaan yhdessä hiilineutraali huominen. 

Työntekijä käsissään puupohjaista polttoainetta

Vihreä valinta edullisesti vain +2,50 € kuussa

Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön muutat lämmityksesi edullisesti hiilineutraaliksi. Vaihtamiseen riittää pelkkä ilmoitus Lappeenrannan Energian asiakaspalveluun. Ole mukana rakentamassa entistäkin ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Top curve

Tee Vihreä kaukolämpö -sopimus nyt edullisesti

Syötä kiinteistösi osoite- ja paikkakuntatiedot. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi osoitekenttään ja valitse oikea osoite alle ilmestyvästä listasta. Mikäli osoitettasi ei löydy järjestelmästä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiisi
Hinta kotitalousasiakkaille + 2,50 €/kk (sis. alv. 24%), yritysasiakkaille ja taloyhtiöille kulutuksen mukaan +1,0 €/MWh (sis. alv. 0%). Katso kaukolämmön hinnasto.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.