Sähkölämmitys

Sähkölämmitys on ekologinen, edullinen ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto. Voit vähentää kulutusta esimerkiksi automaatioratkaisuilla.

 
Lappeenrannan Energia - Sähkölämmitys

Ekologinen lämmitys sähköllä

Sähkölämmitys on täysin hiilidioksidineutraali lämmitystapa. Ekologisuuden lisäksi sähkölämmitys edullista, helppokäyttöistä ja nopeasti säädettävää. Oikein asennettuna sähkölämmitysjärjestelmä on lähes huoltovapaa valinta vuosikymmeniksi eteenpäin. Valitsemalla sähköksi Väreen vihreää sähköä, varmistat lämmitysmuotosi kokonaisvaltaisen ympäristöystävällisyyden.

Lappeenrannan Energia - Sähkölämmitys - Säädä sopivaksi

Säädä sinulle sopivaksi

Asukas voi itse vaikuttaa sähkölämmitteisen kodin energiankulutukseen. Sähkönkulutukseen vaikuttavat eniten lämmitys ja veden käyttö, pientalon koko ja kunto, ilmanvaihto, lämmitysjärjestelmän ikä sekä ohjausjärjestelmä ja automatiikka. Sähkölämmitysjärjestelmää ja huonelämpötiloja säätämällä lämmityskustannukset voivat pienentyä huomattavasti – jopa kymmeniä prosentteja.

Lappeenrannan Energia - Sähkölämmitys - Automaatio

Automaatiolla lisää tehokkuutta

Sähkölämmityksen säätämisen lisäksi voit saada säästöjä huolellisesti valituilla hankinnoilla, esimerkiksi automaatioratkaisuilla. Teknisiin muutoksiin saat parasta apua alan ammattilaisilta ja neuvomme mielellämme, miten saat sähkölämmitykseesi enemmän tehokkuutta ja miten voit seurata sähkönkulutustasi.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää sähkölämmityksestä

Lisätietoja sähkölämmityksestä saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelustamme 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 4. Tutustu rakentajalle suunnattuihin teknisiin ohjeisiimme sähkölämmityksestä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä. Tutustu energiatehokkaaseen sähkölämmitykseen Motivan Koti ja asuminen -sivustolla!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.