Kaukolämpö kotitalouksille

Kaukolämpö tuotetaan ympäristöystävällisesti Lappeenrannassa lähellä. Kaukolämpö on kokonaistaloudellisesti edullinen ja varmatoiminen lämmitysmuoto.

 
Kaukolämpö kotitalouksille

Kaukolämpö säästää lompakkoa ja luontoa

Lähellä tuotettu kaukolämpö on asumismukavuutta lisäävä ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Sen varmatoimisuus on huippuluokkaa. Muihin lämmitysmuotoihin verrattuna kaukolämpö on myös hinnaltaan kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen. Voit tilata kaukolämpöliittymän helposti MinunLiittymä-onlinepalvelustamme.

Hinnastot ja ehdot Tilaa kaukolämpöliittymä

Vihreä Kaukolämpö on 100% uusiutuvista energialähteistä.

Hiilineutraalia lämmitystä Vihreällä Kaukolämmöllä

Vihreä Kaukolämpö on taatusti vihreä valinta, sillä se tuotetaan hiilineutraalisti puuperäisten polttoaineiden avulla. Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön voit varmistua siitä, että lämmöntuotanto on huomennakin entistä ympäristöystävällisempää.

Valitse huoleton kaukolämpö

Vaivaton hankinta

Kaukolämpöliittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n kaukolämpöverkostoon. Hoidamme liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Liittyminen on mahdollista olemassa olevan verkostomme alueella. Katso verkostokartasta, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme ja tilaa liittymä suoraan MinunLiittymä -palvelustamme.

Kaukoviisas, kaukolämmön vuosihuoltosopimus alkaen 85 € / vuosi.tus

Varmuutta ja energiatehokkuutta Kaukoviisas Tarkastuksella

Kaukoviisas Tarkastuksella varmistut, että kaukolämmitys toimii niin kuin pitää. Oikein säädetty kaukolämpölaitteisto lisää asumisen mukavuutta entisestään ja se voi osaltaan tuoda myös säästöjä. Säännöllisellä huollolla voidaan myös ennaltaehkäistä kodin lämmityksen ongelmia. Kaukoviisas Tarkastus alkaen 85 € / vuosi.

Kaukolämmön opas - Lappeenrannan Energia

Kaukolämpöön liittyminen

Oletpa rakentamassa taloa tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää, kaukolämpöverkkoon liittyminen on helpompaa kuin koskaan. Liittymissopimuksen teko onnistuu vaivattomasti MinunLiittymä-palvelussamme juuri silloin kun sinulle sopii. Tutustu oppaaseemme ja vaihda taatusti varmatoimiseen ja asumismukavuutta lisäävään kaukolämpöön.

tunnetkokaukolämmön.fi tunnus

Tunnetko jo kaukolämmön?

Me tiedämme, että kaukolämpö on nykyisin osana tulevaisuuden energiaratkaisuja. Sen tietää myös tuttumme Kauko Lämpö, taloyhtiönsä hallituksen sihteeri jo vuodesta -97, joka on viime aikoina perehtynyt aiheeseen oikein ajatuksella.

Kaukolämpö osana vihreämpää tulevaisuutta on yhteinen tavoitteemme. Siksi löimme isolla kaukolämpöporukalla hynttyyt yhteen kertoaksemme siitä tarkemmin. Kaukon nappasimme mukaan avuksemme.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Petra Sulkama

Asiakkuuspäällikkö

- Uudet kaukolämpöliittymät
- Avustukset ja tuet liittyen lämmitystapamuutoksiin
- Kaukoviisas palvelut
- Vihreä Kaukolämpö

Ami Kylliäinen

Verkostopäällikkö

- Kaukolämpöverkostot
- Yritysten kaukolämpöliittymien tarjouslaskenta
- Kaukoviisas palvelut

Eero Toivola

Verkostomestari

- Kaukolämpöliittymien suunnittelu ja rakennuttaminen
- Uusien liittymien avaimet käteen -palvelun tarjoaminen
- Vanhojen laitteiden saneerausneuvonta
- Kaukoviisas palvelut

Sami Pesonen

Sami Pesonen

Asiakkuusjohtaja

- Vastuu avainasiakkuuksista
- Yritysten kaukolämpöliittymät

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpöliittymä

Tiesitkö tämän kaukolämmöstä?

Olitpa kotona tai matkoilla ja oli keli mikä tahansa, tiedät kotisi pysyvän miellyttävän lämpöisenä ja lämpimän käyttöveden riittävän aina. Kaukolämmön lämmönvaihdin on pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa. Toimintavarmuuden ohella tämä tarkoittaa merkittävästi matalampia huolto-, korjaus- ja järjestelmän uusimiskustannuksia.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää kaukolämmöstä

Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöverkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 3. Verkostomestarimme auttavat sinua kaukolämmön suunnittelun ja talojohtojen asennusten kanssa arkisin kello 8-16 puhelinnumeroissa 020 177 6394 ja 020 177 6543 (mpm/pvm). Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä. Tutustu kaukolämmön etuihin valtakunnallisella Kaukolämpö.fi -sivustolla!

Lappeenrannan Energian MinunEnergia ja MinunLiittymä ovat sähköisiä palvelukanaviamme

Asioi sähköisesti

Hoida asioitasi kätevästi maksuttomissa onlinepalveluissamme. MinunEnergia-palvelumme palvelee 24/7 kotisi, kiinteistösi tai mökkisi sähkön ja lämmön sopimus-, lasku- ja kulutusasioissasi sekä veden sopimus- ja kulutustietoasioissasi.

MinunLiittymä-palvelumme palvelee 24/7 sähkön, lämmön ja veden liittymätilauksissasi. Voit sekä tilata uudet liittymät, että tehdä muutoksia olemassa oleviin liittymiin. Voit myös seurata tilauksen etenemistä sähköisesti MinunEnergiassa.

Siirry MinunEnergiaan Siirry MinunLiittymään

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.