Häiriötiedote suoraan matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi

Asiakkaanamme voit tilata itsellesi häiriötiedotepalvelun, jonka avulla saat halutessasi puhelimeen tekstiviestillä tai sähköpostiin tiedotteena tiedon kiinteistösi sähkön, veden, kaukolämmön tai maakaasun häiriöistä. 

Palvelu vaatii asiakkaalta tuotekohtaisen viestien vastaanoton aktivoinnin. Aktivointi tehdään tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

 

Tilaa sähkön tai lämmön häiriötiedotteet MinunEnergiassa

Kirjautumalla MinunEnergiaan voit asiakkaanamme tilata sähkön tai lämmön häiriötiedotteet puhelimeesi tai sähköpostiisi. Huomaathan, että voit ilmoittaa useamman yhteystiedon, mutta ne tulee aktivoida käyttöön yksi kerrallaan.

 

Voit tilata lämmön häiriötiedotteet myös täältä

Saat tiedon kiinteistösi lämmönkeskeytyksistä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Palvelua voivat käyttää kaikki Lappeenrannan Energian kaukolämmön käyttäjät, myös kerros- ja rivitaloissa asuvat sekä liikekiinteistöjen käyttäjät.

 

Veden häiriöviestit tilataan täältä

Veden osalta voit tilata kiinteistösi vedenjakelun keskeytyksistä tiedon tekstiviestillä tai sähköpostilla. Palvelua voivat käyttää kaikki Lappeenrannan Energian veden käyttäjät, myös kerros- ja rivitaloissa asuvat sekä liikekiinteistöjen käyttäjät.