Kaukoviisas Optimointi

Kaukoviisas Optimointi on Lappeenrannan Energian älykäs lämmönsäätöpalvelu, joka tasoittaa kiinteistön lämmityksen kulutushuippuja.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Optimointi
Bottom curve

Säästöä lämmityskuluihin

Kaukoviisas Optimointi on Lappeenrannan Energian älykäs lämmönsäätöpalvelu yrityksille ja taloyhtiöille. Kaukoviisas Optimoinnin avulla kiinteistösi lämmönkulutus on entistäkin tasaisempaa. Lämmityksen optimointi kulutushuippuja tasoittamalla tuo säästöjä lämmityskuluihin jopa 10 %.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Optimointi

Älykäs lämmönsäätöpalvelu

Kaukoviisas Optimointi -palvelussa huoneistoihin asennetaan lämpötilaa ja ilmankosteutta mittaavat langattomat anturit. Kiinteistön lämmitystä optimoidaan antureista saatujen tietojen, kiinteistön kulutushistorian sekä sääennusteen perusteella. 

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Optimointi

Pieniä valintoja, isoja säästöjä

Kaukoviisas Optimointi -palvelun huonelämpötilojen seurannan avulla kiinteistön sisäiset lämpötilavaihtelut pystytään jäljittämään ja korjaamaan helposti. Palvelu alentaa kiinteistön lämmitystä hetkellisesti, kun käyttöveden kulutus kasvaa. Pienet lämpötilan muutokset eivät vaikuta asumismukavuuteen. Kun kulutushuippuja saadaan pienennettyä, vaikutus näkyy lämmityskustannuksien pienenemisenä.

Top curve

Pyydä tarjous Kaukoviisas Optimoinnista

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.