Kaukoviisas Tarkastus

Kaukolämpölaitteiston vuosihuoltosopimus on nyt nimeltään Kaukoviisas Tarkastus. Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumisen mukavuutta. Sopimuksella varmistut, että kaukolämmitys toimii niin kuin pitää.

Lappeenrannan Energia - Kaukoviisas Tarkastus

Varmuutta ja energiatehokkuutta

Säännöllisten tarkastuskäyntien ansiosta varmistut kaukolämpölaitteiston toimivuudesta. Oikein säädetty ja optimaalisesti toimiva kaukolämmitys lisää samalla asumismukavuutta ja voi tuoda säästöjä lämmityskuluissa.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Tarkastus

Edullinen ja huoleton Kaukoviisas Tarkastus

Säästöä säännöllisyydestä – Kaukolämpöasentaja varmistaa järjestelmän toimivuuden ja säädöt.
Varmuutta lämmitykseen – Huoltokäynnin raportissa on mm. selvitys energiankulutuksesta ja mahdollinen toimenpide-ehdotus.
Mukavuutta asumiseen – tiedät, että kaukolämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Lappeenrannan Energia Kaukoviisas Tarkastus

Anna ammattilaisen pitää huolta kotisi lämmitysjärjestelmästä

Kaukolämpöasentaja varmistaa kaukolämmityksen parhaan mahdollisen toimivuuden, tarkastaa säädöt ja puhdistaa laitteiston säännöllisesti kerran vuodessa. Toimenpiteiden ansiosta lämmönjako voi parantua ja energiakuluihin syntyä säästöä. Kaukoviisaan avulla voit ennaltaehkäistä kotisi lämmityksen ongelmia, sillä huoltotarpeet huomataan ajoissa. Samalla voit keskustella ammattilaisen kanssa ja saada lisätietoa kotisi lämmitykseen liittyvissä aiheissa. Sopimuksen sijaan voit myös varata yksittäisen kertatarkastuksen.

Top curve

Tee Kaukoviisas-sopimus nyt edullisesti

Syötä kiinteistösi osoite- ja paikkakuntatiedot. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi osoitekenttään ja valitse oikea osoite alle ilmestyvästä listasta. Mikäli osoitettasi ei löydy järjestelmästä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Mikä ihmeen sopimusvesivirta?

Mikä ihmeen sopimusvesivirta?

Vuosihuollon hinta määräytyy sopimusvesivirran mukaisesti. Sopimusvesivirta tarkoittaa asiakkaan käyttöön liittymisvaiheessa varattua sopimustehoa vastaavaa kaukolämpöveden virtausta. Sopimusvesivirran määrän voit tarkistaa omasta kaukolämpösopimuksestasi tai soittamalla asiakaspalveluun. Suurimmassa osassa pientaloista sopimusvesivirta on alle 0,2 m3/h.

Kaukoviisas Tarkastus

Näin varmistat kaukolämpölaitteistosi toimivuuden

Tutustu, kuinka Jyrki Immonen päätti, ettei ala lämmitysalan ammattilaiseksi, vaan luottaa sen sijaan Kaukoviisas Tarkastukseemme.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.