Vaihda öljystä kaukolämpöön

Nyt on oikea hetki vaihtaa öljylämmityksesi kaukolämpöön. Tarjoamme avaimet käteen -palveluna kaukolämpöliittymän ja neuvomme ELY-avustuksen hakemisessa.

Öljylämmityksestä kaukolämpöön
Bottom curve

Vaihda öljylämmitys kaukolämpöön

Kaukolämpö on varmatoiminen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Vaihtamalla öljylämmityksen kaukolämpöön otat askeleen kohti ympäristön hyvinvointia ja ja nautit vaivattomasta lämmitystavasta. 

Öljylämmitys vaihtoon - ELY - logo

Hae avustusta vaihtoon

Kun vaihdat öljylämmityksestä kaukolämpöön, voit saada ELY-keskukselta 4 000 euron avustusta pienkiinteistöllesi. Ole nopea ja tee hakemus hyvissä ajoin. Avustus on haettavissa enintään syksyyn 2022 asti. Kysy hakemuksen täyttämiseen neuvoa myynnistämme - katso yhteystiedot alempana.

Tilaa kaukolämpöliittymä MinunLiittymä.fi.

Tilaa avaimet käteen -palveluna

Kaukolämpöliittymän tilaaminen sujuu vaivattomasti. Voit tilata liittymän sähköisesti MinunLiittymä.fi -palvelussamme tai ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme. Selvitämme sinulle sopivan kaukolämpöratkaisun ja kilpailutamme urakoitsijat puolestasi. Ota yhteyttä myyntiimme - yhteystiedot alempana.

vihreä kaukolämpö

Valitse Vihreä kaukolämpö

Vihreä kaukolämpö on taatusti vihreä valinta, sillä se tuotetaan hiilineutraalisti puuperäisten polttoaineiden avulla. Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön voit varmistua siitä, että lämmöntuotanto on huomennakin entistä ympäristöystävällisempää.

 

Tutustu kaukolämpöverkoston alueisiin - kuvituskuva

Tutustu kaukolämpöverkoston alueisiin

Lappeenrannassa kaukolämpöön liittyminen on mahdollista useilla eri alueilla. Tutustu verkostokarttamme avulla, sijaitseeko kiinteistösi jo valmiiksi verkostomme alueella. Halutessasi me selvitämme sen sinulle - sinun tarvitsee ottaa vain yhteyttä myyntiimme tai tehdä yhteydenotto MinunLiittymän kautta.

 

Tekninen myyjä Petra

Ota yhteyttä myyntiimme

Petra Sulkama
Tekninen myyjä
p. 020 177 6130
petra.sulkama [at] lreoy.fi

- Uudet kaukolämpö- ja maakaasuliittymät
- Avustukset ja tuet liittyen lämmitystapamuutoksiin
- Maakaasun myyntitarjoukset
- Kaukolämpölaitteiston elinkaaripalvelu

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.