Kaukolämmön vuosihuoltosopimus

Kaukolämmön vuosihuoltosopimus on nyt nimeltään Kaukoviisas. Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumisen mukavuutta. Sopimuksella varmistut, että kaukolämmitys toimii niin kuin pitää.

Kaukolämmön vuosihuoltosopimus
Bottom curve

Varmuutta ja energiatehokkuutta Kaukoviisaalla

Säännöllisten tarkastuskäyntien ansiosta varmistut kaukolämpölaitteiston toimivuudesta. Oikein säädetty ja optimaalisesti toimiva kaukolämmitys lisää samalla asumismukavuutta ja voi tuoda säästöjä lämmityskuluissa.

Kaukoviisas kaukolämmön vuosihuoltosopimus Lappeenrannan Energialta alkaen 85 € / vuosi

Edullinen ja huoleton Kaukoviisas nyt alk. 85 €/vuosi

Säästöä säännöllisyydestä – Kaukolämpöasentaja varmistaa järjestelmän toimivuuden ja säädöt.
Varmuutta lämmitykseen – Huoltokäynnin raportissa on mm. selvitys energiankulutuksesta ja mahdollinen toimenpide-ehdotus.
Mukavuutta asumiseen – tiedät, että kaukolämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Anna ammattilaisten huolehtia kaukolämmön toimivuudesta

Anna ammattilaisen pitää huolta kotisi lämmitysjärjestelmästä

Kaukolämpöasentaja varmistaa kaukolämmityksen parhaan mahdollisen toimivuuden, tarkastaa säädöt ja puhdistaa laitteiston säännöllisesti kerran vuodessa. Toimenpiteiden ansiosta lämmönjako voi parantua ja energiakuluihin syntyä säästöä. Kaukoviisaan avulla voit ennaltaehkäistä kotisi lämmityksen ongelmia, sillä huoltotarpeet huomataan ajoissa. Samalla voit keskustella ammattilaisen kanssa ja saada lisätietoa kotisi lämmitykseen liittyvissä aiheissa. Sopimuksen sijaan voit myös varata yksittäisen kertatarkastuksen.

Top curve

Tee Kaukoviisas-sopimus nyt edullisesti

Syötä kiinteistösi osoite- ja paikkakuntatiedot. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi osoitekenttään ja valitse oikea osoite alle ilmestyvästä listasta. Mikäli osoitettasi ei löydy järjestelmästä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Huoltotyyppi
Tietoa sopimusvesivirrasta

Mikä ihmeen sopimusvesivirta?

Vuosihuollon hinta määräytyy sopimusvesivirran mukaisesti. Sopimusvesivirta tarkoittaa asiakkaan käyttöön liittymisvaiheessa varattua sopimustehoa vastaavaa kaukolämpöveden virtausta. Sopimusvesivirran määrän voit tarkistaa omasta kaukolämpösopimuksestasi tai soittamalla asiakaspalveluun. Suurimmassa osassa pientaloista sopimusvesivirta on alle 0,2 m3/h.

Ympäristöystävällinen kaukolämpö

Toimintavarma ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto

Kaukolämpö syntyy pääosin yhteistuotannossa sähkön kanssa uusiutuvilla energianlähteillä, kuten tähdepuulla ja metsähakkeella, ja on siksi erittäin ekologinen lämmitysmuoto. Lappeenrannan Energian kaukolämmöstä 85% eli valtaosa tuotetaan Kaukaan Voiman biovoimalaitoksessa. Kaukolämpöverkostomme on yli 400 kilometriä pitkä ja se lämmittää noin 70 % lappeenrantalaisista kotitalouksista ja niiden käyttövedestä.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpöliittymä

Vaivaton hankinta

Kaukolämpöliittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n kaukolämpöverkostoon. Hoidamme kaikki tarpeelliset liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Liittyminen on mahdollista olemassa olevan verkostomme alueella. Katso verkostokartastamme, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme ja tilaa liittymä suoraan MinunLiittymä-palvelustamme.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää kaukolämmöstä

Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöverkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 3. Verkostomestarimme auttavat sinua kaukolämmön suunnittelun ja talojohtojen asennusten kanssa arkisin kello 8-16 puhelinnumeroissa 020 177 6394 ja 020 177 6543 (mpm/pvm). Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu kaukolämmön etuihin valtakunnallisella Kaukolämpö.fi -sivustolla!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.