Kauko teki hyvää - valitsitte lahjoituskohteeksemme paikallisen Mieli ry:n

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!
Lappeenrannan Energia
|
Kaukon päivän lahjoitus, kuvassa Jussi Selenius ja Juho Heikka
Tänä vuonna juhlistimme perinteistä Kaukon päivää "3.3.22" järjestämällä somekanavissamme viikon mittaisen äänestyksen, jossa asiakkaamme pääsivät äänestämään päivämäärän mukaisesti 3322 euron lahjoituksesta kotiseudullamme hyvinvointia edistävään tarkoitukseen.

Jo toistamiseen paikallinen koronatilanne ei suosinut perinteisen maksuttoman Kaukon uintien järjestämistä kaukolämmöllä lämmitetyissä Lappeenrannan uimahalleissa, joten halusimme jollakin muulla tapaa ilahduttaa ja jakaa hyvää mieltä kotiseutumme asukkaille.

Lappeenrannan Energian asiakkuusjohtaja Jussi Selenius kertoo, että somekanavissamme Facebookissa ja Instagramissa järjestetyssä äänestyksessä eniten kuudesta hyväntekeväisyyskohteesta kannatusta sai Mieli Etelä-Karjalan mielenterveys ry.

- Toivotaan, että lähellä tuotetulla ja ympäristöystävällisellä kaukolämmöllämme lämpiäviin paikallisiin uima-altaisiin päästään jälleen isommalla joukolla yhdessä polskimaan turvallisemmin ensi vuonna.

Asiakkuusjohtaja käväisi tämän viikon torstaina paikallisen Mieli ry:n toimistolla viemässä hyvät uutiset heille toimitettavasta lahjoituksesta ja perehtyi samalla asiakkaiden valitsemaan hyväntekeväisyyskohteen toimintaan.

- Mieli Etelä-Karjalan mielenterveys ry on edistänyt ja tukenut eri-ikäisten ja erilaisten eteläkarjalaisten mielenterveyden vahvistamista jo runsaan 40 vuoden ajan. Koronapandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat lisänneet huolia meidän jokaisen jokapäiväisessä elämässä ja Mieli ry:n tekemä työ on, jos mahdollista, vielä aiempaakin arvokkaampaa.

Asiakkuusjohtaja Jussi Selenius (yllä kuvassa vasemmalla) ja Mieli ry:n EK:n toiminnanjohtaja Juho Heikka toiminnanjohtaja kiittävät lämpimästi jokaista äänestykseen osallistunutta. Lahjoitus hyödynnetään paikkakunnalla tuen tarvitsijoiden, vapaaehtoisten ja toimipisteen työntekijöiden hyväksi.

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.