​Tervetuloa HYVÄ-blogimme seuraajaksi!

Lappeenrannan Energian verkkosivuilla on avautunut ensimmäinen blogi jo edeltäjäsivustolla kesällä 2016.
Lappeenrannan Lämpövoima
|
​Tervetuloa HYVÄ-blogimme seuraajaksi!
Toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan ja keskustelemaan Hyväristönmäen jätevedenpuhdistamosta HYVÄn sivuston blogikirjoituksiin.

HYVÄ-blogeja kirjoittavat asiantuntijat hankkeen takana ja sen ympärillä kuten esimerkiksi Lappeenrannan Energian henkilöstö, suunnittelijat, asukkaat, luottamushenkilöt, kaupungin ja yliopiston asiantuntijat. Blogikirjoitusten tavoitteena on esitellä hanketta mahdollisimman monipuolisesti, ajantasaisesti ja monesta eri näkökulmasta.

Blogissa kerrotaan muun muassa, mitä vesialan ammattilaiset tekevät hankkeen eri vaiheissa, miten hanke etenee kunnallisen päätöksenteon rattaissa ja mitä HYVÄ-hankkeessa tapahtuu milloinkin. Miten jätevedenkäsittelyprosessi valitaan ja suunnitellaan? Milloin ja missä rakennetaan? Keitä ovat Hyväristonmäellä metsän reunassa hiiviskelevät mittamiehet ja millä asialla he liikkuvat? Kuka päättää ympäristöluvasta, rakennusluvasta ja urakoitsijoiden valinnasta? Paljonko hanke maksaa ja kuka sen maksaa?

Ensimmäisessä blogi-kirjoituksessa jätevedenpuhdistamon suunnittelusta vastaava Pöyryn suunnittelupäällikkö Kristian Sahlstedt kertoo yleissuunnittelun käynnistymisestä ja mitä HYVÄ-hankkeelle kuuluu juuri nyt.

Jatkossa uusi blogikirjoitus julkaistaan pääsääntöisesti joka kuukauden viimeisen viikon keskiviikkona.

Blogi-sivustoa ylläpitää ja keskustelua moderoi Lappeenrannan Energian yritysviestintä. Blogi ja sen keskustelun säännöt ovat luettavissa osoitteessa lappeenrannanenergia.fi/HYVA-blogi.

Blogin kommentointia pystyy seuraamaan suoraan jokaisen blogin omalla sivulla (toimii toistaiseksi vain vanhalla verkkosivustolla) ja kommentoimaan henkilökohtaisilla Facebook-tunnuksilla.

Tilaa asiakaskirjeemme