Kahvila- tai ravintolayrittäjä tai alalle aikova – tule tutustumaan Lappeenrannan vesitorniin

Lappeenrannan Energia
|
Kahvila- tai ravintolayrittäjä tai alalle aikova – tule tutustumaan Lappeenrannan vesitorniin
Avoimesti kutsumme kahvila- ja ravintolayrittäjiä tai alan yrittäjyydestä kiinnostuneita tutustumaan vesitornin miljöön mahdollisuuksiin keskiviikkona 13.4. kello 16.15–17.15.

Lappeenrannan vesitornin juurelle sijoittuvalle kahvilalle tai ravintolalle haetaan toimijaa. Tavoitteenamme on avata Lappeenrannan vesitornin näköalatasanne palvelutuottajan avulla yleisölle kesäkuukausiksi 2022–2026. Toimijaksi voi tarjoutua Lappeenrannan kaupungin tarjouspalvelu.fi-sivustolla 20.4.2022 kello 13.00 saakka.

Lappeenrannan Energia kutsuu kiinnostuneita alan yrittäjiä ja alasta kiinnostuneita tulemaan paikanpäälle keskiviikkona 13.4.2022 kello 16.15–17.15 tutustumaan Lappeenrannan vesitornin mahdollisuuksiin ja sitä ympäröivään miljööseen. Vesitornia esittelevät Lappeenrannan Energian toimitusjohtaja Arto Nikkanen ja Lappeenrannan Energiaverkkojen edustajana käyttöpäällikkö Sami Väisänen.

Suuri paikallinen ja varsinkin kesäisin kaupungissa vieraileva yleisömme ovat jo pitkään odottaneet ja toivoneet vesitornin näköalatasanteen maisemien avaamista kaikille. Tervetuloa tekemään kanssamme kotiseutuamme astetta tunnetummaksi sen tunnetuimman maamerkin upeassa miljöössä!

Lue lisää hankkeesta: https://www.lappeenrannanenergia.fi/hanke/lappeenrannan-vesitornin-juurelle-sijoittuvalle-kahvilalle-tai-ravintolalle-haetaan-toimijaa

Lisätietoja hankkeesta antaa Lappeenrannan Energiaverkoilta Sami Väisänen,  +358  20 177 6245, sami.vaisanen [at] lreoy.fi.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.