EKOenergia on arvovalinta

Tiesitkö, että EKOenergia on ympäristömerkki sähkölle?
Lappeenrannan Energia
|
Valitsemalla EKOenergian vaikutat myönteisesti luonnon ja ympäristön tilaan.
Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, mutta saat myös paljon muuta. EKOenergia-merkki varmistaa, että ostopäätökselläsi on myönteisiä vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan.

Vihreää voimaa metsästä

Ympäristöystävällisen Metsävoiman tuotannossa käytetään ainoastaan puuteollisuudessa sivutuotteena syntyvää kuorta, haketta ja purua eli yhtäkään puuta ei kaadeta ainoastaan Metsävoiman vuoksi. EKOenergia-sertifioitu Metsävoima tuotetaan Kaukaan Voiman biovoimalaitoksessa yhteistuotannossa kaukolämmön kanssa, jolloin lämpökään ei mene harakoille. Metsävoiman tuotanto ei lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta enempää kuin puupohjaisen aineksen luonnonmukainen lahoaminen. Metsävoima on voimaa metsästä puhtaimmillaan.

Jatkuvasti uusiutuvaa energiaa tuulesta

Valitsemalla Tuulivoiman edistät kestävää kehitystä ja säästät luontoa. Tuulivoimalla tuotettu sähkö on täysin päästötöntä, eli energiaa puhtaimmillaan. Uusiutuvana energiamuotona sen tuottaminen ei aiheuta lainkaan päästöjä ilmakehäämme. Myymämme tuulisähkö on kotimaista, ja se tuotetaan Suomen Hyötytuulen tuulipuistoissa. Tuulivoimallamme on EKOenergia-sertifiointi, joka takaa etteivät tuulivoimalat sijoitu tärkeille lintualueille, arvokkaille maisema- tai kulttuuriperintöalueille eikä luonnonsuojelualueille.

Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, mutta saat myös paljon muuta. EKOenergia-merkki varmistaa, että ostopäätökselläsi on myönteisiä vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan. 

EKOenergian ovat valinneet muun muassa:
- Lappeenrannan kaupunki
- Sappeen Matkailukeskus
- Laskettelukeskus Myllymäki
- Realia Isännöinti, Lappeenranta
- Kari "Hissu" Hietalahti

1.1.2019 alkaen vihreää sähköä Lappeenrannan Energian asiakkaille myy Väre.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.