Hae yhteistyökumppanuutta

Olemme mielellämme mukana tukemassa maakuntamme hyvinvointia myös tapahtumien, urheilun, liikunnan, koulutuksen ja kulttuurin sektoreilla, kunhan tavoitteemme ja arvomme kohtaavat.

Hae yhteistyökumppanuutta
Hae yhteistyökumppanuutta

Lappeenrannan Energia yhteistyökumppanina

Rakennamme aktiivisesti maakuntaamme kestävää ja puhdasta tulevaisuutta tarjoamalla maailman parasta vettä, älykkäät verkostot sekä vihreää lämpöä. Näiden teemojen puitteissa toimimme yhteistyökumppanina monella eri sektorilla kotiseudullamme Etelä-Karjalassa.

Meille tärkeitä tekijöitä yhteistyökumppanuuden mallissamme ovat ympäristövastuullinen toiminta sekä lasten ja nuorten huomioiminen toiminnassa. Teemme yhteistyötä vain paikallisten ja vastuullisten kumppaneiden kanssa. Emme sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita. Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat innovatiiviset ja rohkeat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet.

Teemme yhteistyöpäätökset niiden hakijoiden kesken, jotka ovat hakeneet kumppanuutta ja täyttäneet alla olevan lomakkeen. Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan tällä sivulla olevan sähköisesti täytettävän lomakkeen kautta.

Hakemuksen jättämisen jälkeen olemme hakijaan yhteydessä mahdollisten lisätarkennusten osalta, jolloin samalla kerromme hakemuksen käsittelyaikataulun. Tavallisesti käsittely hakemuksesta mahdolliseen yhteistyösopimukseen kestää noin pari kuukautta.

Lisätietoja hakemuksista ja niiden käsittelystä voit tiedustella sähköpostitse markkinointi [at] lreoy.fi (markkinointi[at]lreoy[dot]fi).

Top curve

Hae yhteistyökumppanuutta

Vain yksi tiedosto.
Rajoitus: 5 MB.
Sallitut tiedostotyypit: txt, pdf.

Hyväksyn palvelun käyttöehdot

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.