Vietämme ensi viikolla energiansäästöviikkoa

Osallistu sinäkin energiansäästöviikkoon ja Energiavarttiin!
Lappeenrannan Energia
|
Minunenergia.fi palvelussa voit seurata energian kulutustasi milloin tahansa.
Energiansäästöviikko, 7.-13.10.2019, viestii meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin.

Energiavartti on helppo ja hauska keino osallistua kampanjaan

Tänä vuonna Energiansäästiöviikko kutsuu kaikki mukaan pelilliseen Energiavarttiin, joka pidetään 8.10. klo 14.15. Yhteisöllisellä tietovisapelillä mitataan tietämystä ja opitaan energiansäästöasioista. Tietovisaa pelataan yhteiseltä peliruudulta. Yhteisen Energiavartin jälkeen tietovisa on pelattavissa koko Energiansäästöviikon ajan. Voitte siis suunnitella ajankohdan myös teille parhaiten sopivaan aikaan.

Tutustu lisää energiavarttiin!

Ryhdy Energiavartti-kapteeniksi!

Voisitko juuri sinä olla organisaatiosi energiansäästöguru tai oletko muuten vain henkilö, joka osaa innostaa muita toimimaan? Jos vastasit myöntävästi tai tunnet halua kehittyä sellaiseksi, voisit olla organisaatiosi oma Vartti-Virtanen! Energiavarttia vietetään nimittäin tänä vuonna Vartti-Virtasten johdolla, jonka rooli on huolehtia pelitiimin kokoamisesta, pelituokion järjestämisestä ja viestinnästä omalla työpaikallaan, oppilaitoksessa tai harrastusryhmässä tai miksei vaikka kotona! Kokoa siis tiimisi mobiililaitteineen ja viritä yhteinen näyttö visailua varten!

Katsothan myös Motivan lyhyen videon 5 syytä viettää energiansäästöviikkoa.

Tunnista huippuhetkesi innostaa käyttämään sähkönkulutusseurantapalveluita

Valtakunnallinen kuluttajien energianeuvonta nostaa Energiansäästöviikolla (vko 41) esille kuluttajille suunnattuja sähkönkulutusseurantapalveluita. Lappeenrannan Energian asiakkaana sinulla on käytössä maksutta sähköinen kulutusseuranta niin sähkölle, lämmölle ja vedelle osoitteessa minunenergia.fi Tunnista huippuhetkesi -kampanjassa 12 Instagram-vaikuttajaa julkaisee postauksia heidän omasta sähkönkulutuksestaan ja kehottaa seuraajiaan kirjautumaan sähkön kulutusseurantapalveluun sekä seuraamaan sähkönkulutusta säännöllisesti.

Instagram-vaikuttajien lisäksi kuluttajien energianeuvonta julkaisee kampanjaviikolla sisältöjä, jotka sisältävät tietoa erilaisten kodin sähkölaitteiden keskimääräisistä kulutuksista. Jokaiseen energianeuvonnan julkaisemaan sisältöön kuuluu myös kehote tutustua omaan sähkön kulutusseurantapalveluun.

Kuluttajien energianeuvonnan tuottamia sisältöjä julkaistaan 5.-13.10.2019 välisenä aikana ositteissa www.instagram.com/asiaaenergiasta ja www.facebook.com/asiaaenergiasta

Tunnista huippuhetkesi-kampanjan avainsanat ovat: #energiansäästöviikko ja #energianeuvonta.

Seuraa myös 11 Instagram-vaikuttajaa, jotka ovat mukana kampanjassa:

@milliandabe

@lottawin

@teamhillslife

@justiinavilma

@minultateilleblogi

@emskipihla

@noorahakanen

@ellamadeitpretty

@stuunanen

@camillamilja

@amaliapalmu

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.