Elämää&Energiaa

Tervetuloa seuraamme energisen elämän maailmaan. Tarjoamme puhtaampaa hyvinvointia Etelä-Karjalassa positiivisena ja vastuullisena kumppanina - joka hetki.

Lappeenrannan Energia - Elämää & Energiaa

Vihreämpi ja puhtaampi tulevaisuus

Sitoudumme Lappeenrannan Energialla seutumme kehittämiseen entistä puhtaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Olemme alallamme maakunnan vahvin toimija ja teknologinen edelläkävijä. Palvelumme tuottavat asiakkaallemme eli sinulle arvoa tänään ja huomenna. Tutustu hyvinvointiisi perustuvaan strategiaamme yrityksestämme kertovalla sivustolla.

Minunideani.fi

Kohti astetta parempaa kotiseutua

Meillä on missio: rakentaa kestävää, turvallista ja hyvinvoivaa arkea Etelä-Karjalassa. Teemme konkreettisia tekoja ja toteutamme uusia luovia hankkeita, joiden avulla kehitämme yhteistä kotiseutuamme – ja tarvitsemme tähän apuasi. Voit jättää MinunIdeani.fi -palvelussamme ideasi ja äänestää annettuja ideoita.

Lappeenrannan Energia - Seuraa kulutusta

Seuraa kulutusta

Monipuolisen MinunEnergia-palvelun avulla seuraat kotisi, kiinteistösi tai vaikkapa mökkisi sähkönsiirron-, lämmön ja vedenkulutusta. Löydät kulutuspiikit ja -poikkeamat helposti ja voit säästää selvää rahaa. Voit myös vertailla kulutustasi muihin talouksiin. Palvelu on selkeä, maksuton ja käytössäsi aina.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.