Vihreässä verkostossa on voimaa

Greenreality Network on Etelä-Karjalassa toimiva energia- ja ympäristöalan yritysten verkosto.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energia on ollut mukana Greenreality Networkissä sen alusta asti.
Greenreality Network (ent. Green Energy Showroom GES) luo jäsenilleen sekä alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Verkostoon kuuluu alueella toimivia energia- ja ympäristöalan yrityksiä, alueen kuntia sekä tutkimus- ja koulutuslaitoksia (LUT-konserni). Greenreality Networkin koordinaattorina toimii Lappeenrannan kaupungin yritys- ja elinkeinopalveluista vastaava Wirma.  

Lappeenrannan Energia on ollut mukana verkostossa sen alusta alkaen.

Energiayhtiömme on ympäristöystävällisen energiatuotannon edelläkävijä. Lappeenrannan Energian kaukolämmössä uusiutuvien polttoaineiden osuus on 2/3 ja sen hiilidioksidipäästöt ovat yli 50 % pienemmät kuin keskimäärin. Noin 80 % Lappeenrannassa tarvittavasta kaukolämmöstä tuotetaan Kaukaan Voima Oy:n biovoimalassa, josta Lappeenrannan Energia Oy omistaa 46 %.

Lappeenrannan Energia Oy toimii tarvittaessa energia-alan yritysten koealustana. Yksi pilotti on esimerkiksi Rauhan hybridiyksikkö, jonka lämmöntuotanto perustuu maalämmön, aurinkoenergian ja maakaasun yhdistelmään. Pieni paikallisyksikkö on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Tutustu myös muihin verkoston yrityksiin.

Lappeenrannassa on annettu vihreä lupaus

Greenreality on vihreää tulevaisuutta luova ajattelu- ja toimintamalli, johon Lappeenrannassa sitoudutaan. Se on ekologista ajattelua, vihreää tietoa, vastuullisia valintoja ja ennen kaikkea tekoja kestävän huomisen puolesta.
 
Lappeenrannassa on panostettu ennakkoluulottomasti vihreisiin tekoihin. Kaupungissa toimitaan edelläkävijänä monissa kestävän kehityksen ratkaisuissa ja tehneet aktiivisesti toimenpiteitä ilmastonmuutoksen torjumiseksi, jätteiden kierrättämiseksi ja vesistöjen kunnostamiseksi. Vihreä Lappeenranta on nostettu kaupungin strategiassa keskeiseksi tavoitteeksi niin asukkaiden viihtyisyyden kuin elinkeinopolitiikan näkökulmasta.
 
Tutustu Vihreään lupaukseen ja Greenrealityyn.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.