Taloyhtiö - taltutetaan energiahukka yhdessä!

Taloyhtiön rahoista jopa kymmenys sujahtaa hukkakulutukseen ja sen maksavat aina asukkaat.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energia on mukana Motivan energiansäästöviikossa kampanjoiden taloyhtiöille.
Taloyhtiön hoitokuluista 30-40 % kohdistuu lämmitykseen, kiinteistösähköön sekä vesi- ja jätevesikuluihin. Jos taloyhtiössä on hukka irti, saattaa se hotkaista jopa 30 % käyttämästänne energiasta. Ja energiahan on myös euroja.

Mekin haluamme haastaa kaikki taloyhtiöt mukaan Motivan järjestämään hukkajahtiin Energiansäästöviikolla 8.-14.10.2018. Työtä riittää kaikille - niin hallinnolle, asukastoimikunnille kuin jokaiselle asukkaallekin.

Kuka tahansa teidän taloyhtiössänne voi ottaa haasteen vastaan ja startata energiaviisaan asumisen kampanjan. Ota käyttöön Motivan tarjoamat materiaalit ja toimintavinkit sekä tutustu Motivan sivuston lisätietolinkkeihin.

Aktiivisuus palkitaan - ilmoittaudu Motivan kampanjasivulla ja voita talkooeväät

Yhdessä saamme enemmän aikaiseksi, niin kotitalossa kuin koko yhteiskunnassa. Asukkaiden yhteistoiminta lujittaa me-henkeä ja jakaa tasaisesti vastuuta yhteisestä asuinympäristöstä. Kannustamme Motivan rinnalla yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen ja siksi haluamme välittää edelleen tätä viestiä: Motiva arpoo Energiansäästöviikolle ilmoittautuneiden taloyhtiöiden kesken 300 euron lahjakortin talkooeväisiin. 

Ilmoita taloyhtiösi Energiansäästöviikon viettäjäksi

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.