Sukella Energiaverkkojen kulisseihin Instagramin kautta

Energiaverkkojen Instagram-tili esittelee energia- ja vesiverkostojen toimintaa.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Valtakadun työmaan etenemistä voit seurata Instagramista @energiaverkot_official.
Energia on niin luonnollinen osa arkea, ettemme kiinnitä siihen erityistä huomiota. Se on kuitenkin läsnä päivittäisessä elämässämme, sillä käytämme jatkuvasti energiaa esimerkiksi sähkön tai kaukolämmön muodossa. Puhdas käyttövesi ja toimiva viemäriverkosto ovat monelle itsestäänselvyyksiä, joiden olemassaoloa ei tule ajatelleeksi.

Lappeenrannan Energiaverkkojen Instagram-tili @energiaverkot_official antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua Lappeenrannan ja sen lähialueiden energiaverkostojen toimintaan, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Tilin kautta voit nähdä käynnissä olevien työmaiden vaiheita lähietäisyydeltä ja päästä paikkoihin, joihin ei normaalisti asiakkailla ole pääsyä.

Tilin kuva- ja videomateriaalien avulla tutustut verkostotöihin, joita tehdään energia- ja vesiverkostojen toiminnan optimoimiseksi. Sisältöä luodaan erilaisista huolto- ja korjaustöistä, joiden avulla päässään kurkkaamaan, mitä hetkellisen häiriön takana voi piileä. Tilillä hypätään myös päivystäjien matkaan seuraamaan vikatilanteiden selvittämistä – vaikka keskellä yötä!

Ajankohtaista tietoa työmaista ja korjaustöistä

Energiaverkkojen tiliä ylläpitävät sähkö-, vesi- ja kaukolämpöverkostojen asiantuntijat, jotka kertovat päivän tapahtumista positiivisella ja rennolla otteella. Julkaisuaiheet vaihtelevat ajankohtaisten projektien ja ilmiöiden mukaan.

– Tilin avulla pyritään avaamaan, miten sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkostot toimivat. Asiakkaat ja ohikulkijat ihmettelevät usein, mitä työmaan aitojen ja varoituskylttien takana tapahtuu. Tilillä pystytään jakamaan suuremmalle yleisölle tietoa esimerkiksi tietyn työmaan etenemisestä. Jaamme välillä myös kepeämpää materiaalia, kuten pilkahduksia tyky-päivästä, kaukolämpöverkoston käyttö- ja kunnossapitoinsinööri Janne Kuningas avaa.

Vietämme tilin 4-vuotispäivää arvonnan merkeissä

– Instagram-tilimme on tarkoitettu kaikille energia- ja vesijohtoverkoston toiminnasta kiinnostuneille ja niille, jotka haluavat avartaa omaa tietämystä ympärillä olevasta tekniikasta. Tavoitteenamme on tehdä energia-alan työtä näkyväksi ja lisätä ihmisten tietoa toiminnastamme, Kuningas kuvailee.

Energiaverkkojen Instagram-tilin 4-vuotispäivän kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa pyydämme seuraajia kertomaan, millaista sisältöä he haluaisivat nähdä tilillä. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Lappeenrannan Energian tuotepalkintosetti. Pääset osallistumaan arvontaan kommentoimalla vastauksesi tilin arvontapostaukseen. Tarkemmat ohjeet löytyvät postauksesta.

Seuraa @energiaverkot_official ja havahdu huomaamaan ympärilläsi oleva energiajärjestelmä!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.