Energiansäästöviikkoa vietetään tänä vuonna jo 25:ttä kertaa

Tule mukaan kanssamme säästämään energiaa ja vettä!
Lappeenrannan Energia
|
Energiansäästöviikko 25 vuotta - kampanjakuva
Maailma näytti hyvin erilaiselta neljännesvuosisata sitten. 1990-luvulla Suomessa kestävämmän yhteiskunnan rakentaminen oli vasta alkumetreillä. Kestävä kehitys -termi ilmestyi puheisiin ja kuntien paikallisegendoihin. Silti jokapäiväisten ekotekojen tekeminen ei ollut yhtä helppoa kuin tänä päivänä. Kirpputorit kukoistivat laman keskellä, mutta kierrätys oli vasta aluillaan ja kaatopaikoille päätyi valtaosa yhdyskuntajätteestä. Kasviruoka tarkoitti lähinnä salaattia tai herne-maissi-paprikasta loihdittuja herkkuja. Olemme kulkeneet pitkän matkan yhdessä ja ottaneet  aimo harppauksia oikeaan suuntaan.

Tätä yhteistä ponnistelua kestävän kehityksen ja puhtaamman maailman puolesta haluamme nostattaa tämän vuoden Energiansäästöviikon aikana. Meidän teoillamme on merkitystä sekä pienillä ja isoilla.

Lappeenrannan Energialla on ponnisteltu energisen arjen parissa jo 120 vuotta. Viimeiset vuosikymmenet olemme olleet mukana erilaisissa energiansäästöön tähtäävissä toimissa mukana niin omassa toiminnan arjessamme kuin vinkaten säästövinkkejä myös sinulle kotiisi tai yritykseesi. 

- Erityisen iloisia olemme siitä, että mukana ovat myös tulevaisuuden asiakkaamme. Tänäkin vuonna on oppimassa satakunta maakunnan koululaista tokaluokkalaisten energiansäästöviikon kampanjassa kuin koko lukuvuoden Kaakkois-Suomen Yrityskylässä vierailevat ala- ja yläkoululaiset sekä LUT Junior Universityn yhteistyön kautta jokainen ikäluokka eskarilaisista lukiolaisiin, kertoo Energian viestinnästä Kirsi Ojapelto.

Energian somekanavissa viestitään myös ympäri vuoden erilaisin kampanjoin ja sarjapostauksin  - myös nyt tulevalla Energiansäästöviikolla 41 eli 11.-17.10.2021.
- Haastamme jokaisen miettimään ja jakamaan omia energiatekoja omassa arjessaan. Jokaisen teoilla on merkitystä!

Tutustu myös energiansäästöviikon juhlavuoden teemaan www.energiateko.fi -sivuilla!


 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.