Hiilineutraali huominen

Rakennamme aktiivisesti maakuntaamme kestävää ja puhdasta tulevaisuutta tarjoamalla maailman parasta vettä, älykkään sähköverkon sekä vihreää lämpöä.

Hiilineutraali huominen

Kestävää tulevaisuutta rakentamassa

Me Lappeenrannan Energialla panostamme toiminnassamme ilmastonmuutoksen hidastamiseen ja huomioimme ympäristönäkökohdat niin tuotteiden kuin palveluiden tuotannossa ja kehittämisessä. 

Katsomme vahvasti vihreään tulevaisuuteen vähentämällä konsernimme hiilijalanjälkeä ja tulemme olemaan hiilineutraali vuoteen 2026 mennessä.

Maailman vihreintä lämpöä

Ympäristöystävällisyys toiminnan keskiössä

Toimitamme maailman parasta hanavettä, joka on tutkitusti puhdasta ja maultaan poikkeuksellisen raikasta. Euroopan moderneimman jäteveden puhdistamon myötä luontoon palautuva vesi on Suomen puhtainta.

Uusiutuvilla energialähteillä ympäristöystävällisesti tuotettu maailman vihrein lämpö on alansa edelläkävijä ja jakelualueemme halutuin lämmitysmuoto. 

Asiakkaamme nauttivat säävarmasta ja älykkäästä sähköverkosta, jonka luotettavuus, toimintavarmuus ja turvallisuus ovat maailman kärkiluokkaa. Tehokas sähkönsiirto mahdollistaa kehityksen kohti hajautetumpaa ja vähähiilisempää sähköjärjestelmää.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.