Mikä on Datahub?

Datahub on Suomen kaikkia sähkömarkkinoiden osapuolia koskeva lakisääteinen tiedonvaihtojärjestelmä, joka otetaan käyttöön helmikuussa 2022. 

Datahub parantaa sähkönkäyttäjän eli sinun, sähkönmyyjien sekä sähkönverkkopalvelusta vastaavien osapuolten tiedonvaihtoa ja toimintaa.

Datahub - keskitettyä tiedonvaihtoa

Tutustu videon avulla Datahubiin

Tutustu Datahubiin

Parempaa ja nopeampaa asiakaspalvelua sähköasioissa

Tietojen keskittäminen Datahubiin parantaa kaikkien sähkön asiakkaiden saamaa palvelua sähkön verkkopalvelun toimittajilta ja sähkön myyjiltä. 

Huomioithan, että Datahubiin siirtyminen ei edellytä sinulta asiakkaanamme mitään toimenpiteitä. Voit nauttia älykkäästä ja turvallisesta sähköstä kuten ennenkin! 
Lue päivittyvä artikkelimme Datahubin hyödyistä.

Datahubin hyödyt

Mitä hyötyä Datahubista on?

Datahub yhdistää tärkeät sähkön asiakassuhteeseen liittyvät asiat; aina ajantasaiset ja oikeat tiedot, vahva tietoturva ja yksityisyydensuoja sekä asiakkaan omien tietojen tarkistus helpottuu ja valtuutus mahdollistuu. Lue näistä lisää artikkelissamme.

Usein kysyttyä Datahubista

Kysy - me vastaamme

Kokoamme yhteen meiltä usein kysytyt kysymykset Datahubista. Huomaathan, että sivua päivitetään sitä mukaa kun uusia kysymyksiä esitetään. Voit lähettää oman kysymyksesi MinunEnergian palautekanavamme kautta.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.