Aurinko

Säästä rahaa ja luontoa – hanki Aito-aurinkopaneelit helposti ja edullisesti korottomalla osamaksulla. Tilaa maksuton kartoitus!

Lappeenrannan Energia - Aurinko
Bottom curve

Aurinko on energiaa puhtaimmillaan

Tee ekoteko kohti omavaraista sähköntuotantoa ja hanki Aito-aurinkopaketti. Saat aurinkopaneelit avaimet käteen -toimituksena luotettavasti paikalliselta toimijalta. Aito-aurinkopaketin kokoluokka voidaan skaalata kohteen mukaan, joten voit hankkia aurinkopaneelit kätevästi kotiin, taloyhtiöön tai yritykseen.

eeee

Tilaa Aito

Aito-aurinkopaketilla saat koko laitteiston käyttövalmiiksi asennettuna ja maksat kaikki aurinkosähkön tuottamiseen liittyvät laitteistot eli paneelit, invertterin ja oheislaitteet kuukausittain 60 kuukauden maksuajalla. Hintaan lisätään kotitalousvähennyskelpoiset asennuskustannukset, jotka veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Tilaa maksuton kartoitus nyt.

Lappeenrannan Energia - Pientuottaja Sähköturvallisuus

Pientuottaja - muista sähköturvallisuus!

Oman energiatuotantolaitteiston liittäminen sähkönjakeluverkkoon on hyvä tehdä turvallisesti. Tuotantolaitoksesi tulee täyttää sille asetetut tekniset vaatimukset ja se tulee kytkeä jakeluverkkoon antamiemme ohjeiden mukaisesti. Tutustu ohjeisiimme tarkemmin artikkeliosiossamme.

Lappeenrannan Energia - Myy aurinkosähköäsi meille

Myy aurinkosähköäsi meille

Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n toimittaa pientuottajan ylijäämäsähkön sähkömarkkinoille ja Lappeenrannan Energia Oy ostaa sen kilpailukykyiseen hintaan. Voit räätälöidä sähkösopimuksesi niin, että tuottamasi aurinkosähkön määrä vähennetään sähkölaskusi loppusummasta. Lappeenrannan Energia sitoutuu ostamaan tuottamasi ylijäämäsähkön.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysymyksiä aurinkoenergiasta?

Tutustu aurinkoenergiaan ja sen tuotantoon sekä usein kysyttyihin kysymyksiin lisää edullistasähköä.fi -sivuilla sekä artikkeleiden avulla. Mikäli sinulla on kysymys, johon et löydä heti vastausta, laitathan meille viestiä niin pääsemme vastaamaan?

Tilaa asiakaskirjeemme