”Vastuullisuus kuuluu päivittäiseen työhömme kauppakeskuksessamme”

Kauppakeskus IsoKristiina vaihtoi Vihreään Kaukolämpöön.
Lappeenrannan Energia
|
Kuvituskuva Lappeenrannan kaupunki
Oletkohan jo huomannut vihreitä Hiilineutraalin huomisen pyöreitä tunnuksia Lappeenrannan kauppakeskus IsoKristiinan ovissa? Ne viestivät kauppakeskuksen kiinteistöyhtiön Cityconin ympäristöarvoista ja sitoutumisesta kestävään kehitykseen sekä valinnasta sitoutua paikalliseen Vihreään Kaukolämpöömme.

Kauppakeskuspäällikkö Matti Sinkko kertoo, että Cityconilla on tavoitteena olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

- Tavoitteemme on, että koko kiinteistökantamme on tuolloin 100-prosenttisesti energiatehokasta ja uusiutuvalla energialla toimivaa. Vihreä Kaukolämpö tukee yrityksemme arvoja, joihin itsekin on helppo sitoutua.

Cityconilla katsotaan, että heillä on niin velvollisuus kuin mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti ihmisiin, yhteisöihin ja ympäristöihin. Kauppakeskuksissa halutaan helpon saavutettavuuden ja monipuolisten palvelujen lisäksi sitoutua päivittäisen hiilijalanjäljen pienentämiseen.

- Vastuullinen toiminta näkyy nyt aidosti niin tässä kuin muissakin päivittäisissä tekemisissämme.

Vihreä Kaukolämpö tulee läheltä

Täysin päästötön Lappeenrannan Energian Vihreä Kaukolämpö on hiilidioksidivapaata, paikallista lämpöä, joka tuotetaan Kaukaan Voiman biovoimalaitoksella. Se syntyy puuperäisistä polttoaineista, kuten tähdepuusta ja metsähakkeesta. Vihreän Kaukolämmön tuottamiseen ei kaadeta ainoatakaan puuta, vaan se tuotetaan kokonaan materiaaleista, jotka muuten menisivät hukkaan.

- Valitsemalla Vihreän Kaukolämmön yritys on edistämässä ilmastoneutraalia energiantuotantoa ja rakentamassa kestävää huomista myös meidän kauttamme. Vihreän Kaukolämmön asiakas saa käyttöönsä Vihreä Kaukolämpö -todistuksen ja -tunnuksen, joiden avulla on helppo viestiä omasta vastuullisesta valinnasta, mainitsee asiakkuuspäällikkö Petra Sulkama.Lue myös Loasin ja Kinnusen talon asiakastarinat:

Vaihda Vihreä Kaukolämpöön!

Kuva: Lappeenrannan kaupunki

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.