Kaukoviisas Tarkastuksella huoletonta lämmitystä

Kaukoviisas Tarkastus -palvelulla varmistat, että kaukolämmitys toimii juuri niin kuin pitää.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energia - Kaukoviisas
Kaukoviisas Tarkastus on Lappeenrannan Energian kaukolämmön palvelu, jonka avulla saat tietoa lämmönjakolaitteidesi kunnosta. Samalla käynnillä hoituvat niin lämmitysjärjestelmän säätäminen, lämmönsiirtimien puhdistaminen kuin vinkkien antaminen laitteiden käytöstä. Asiakkaat ovat kokeneet Kaukoviisaan toimivaksi ja turvalliseksi palveluksi.

Kaukolämpö on toimintavarma lämmitysmuoto, joka takaa oikeanlaisen sisälämpötilan ympäri vuoden. Oikein säädetty ja optimaalisesti toimiva kaukolämpölaitteisto lisää asumisen mukavuutta ja voi tuoda säästöjä lämmityskuluihin. Kaukoviisas-palvelun avulla varmistetaan kaukolämpölaitteiston toiminta kerran vuodessa tehtävällä tarkastuskäynnillä.

Säännöllisellä huollolla voidaan ennaltaehkäistä kodin lämmityksen ongelmia. Tällöin ongelmatilanteita ei ehdi syntyä, sillä huoltotarpeet huomataan ajoissa. Palvelusta hyötyy erityisesti silloin, kun kaukolämpö ei ole ennestään tuttu lämmitysmuoto.

Ammattilainen tarkastaa ja neuvoo

Kaukoviisaan vuosittainen tarkastuskäynti tehdään yleensä lämmityskauden alussa, jolloin nähdään hyvin, kuinka lämmönjakolaitteet toimivat kesän jälkeen. Asiantunteva kaukolämpöasentaja varmistaa järjestelmän parhaan mahdollisen toimivuuden, tarkastaa säädöt ja puhdistaa laitteiston. Tarkastuskäynti tarjoaa asiakkaalle oivan mahdollisuuden kysyä mistä tahansa kaukolämpöön ja kaukolämpölaitteistoon liittyvistä asioista. Kaukolämpöasentaja opastaa ja auttaa asiakasta ymmärtämään lämmitysjärjestelmän toimintaa.

Yksi Kaukoviisas Tarkastus -palvelun tyytyväisistä asiakkaista on omakotitalossa asuva Henri Soramäki. Hänen taloudessaan palvelu otettiin käyttöön heti muuton jälkeen syksyllä 2019. Kaukoviisas Tarkastus vaikutti toimivalta ja turvalliselta, sillä ammattilainen tulisi säännöllisesti tarkastamaan kaukolämpölaitteiden kunnon.

– Koen, että palvelu on ollut todella hyödyllinen. On mukavaa saada asiantuntevilta ihmisiltä kommentteja ja vinkkejä kaukolämmön toimintaan liittyen. He varmistavat, että kaikki toimii niin kuin pitääkin, Soramäki kommentoi.

Vinkkejä niin aloittelijoille kuin konkareille

Soramäki kertoo kaukolämmön olleen hänelle jo entuudestaan tuttu lämmitysmuoto. Muutto sai harkitsemaan Kaukoviisas Tarkastus-palvelun hankkimista, sillä Soramäki ei ollut aiemmin asunut kaukolämmitteisessä omakotitalossa. Hän kertoo olleensa mukana viimeisimmässä pari viikkoa sitten tehdyssä tarkastuksessa.

– Tarkastus sujui oikein hyvin. Asentajat olivat mukavia ja jutustelimme samalla, kun he tekivät tarkastusta. Sain hyviä vinkkejä kaukolämmöstä tarkastuskäynnin aikana, Soramäki kertoo.

Kaukoviisas Tarkastus mahdollistaa huolettoman lämmityksen niin pitkäaikaisille asiakkaille kuin niille, joille kaukolämpö ei ole vielä tuttu. Palvelun avulla oppii tuntemaan omaa lämmitysjärjestelmää.

– Suosittelisin palvelua asiakkaille, joilla on omakotitalossa kaukolämpö ja ei ole aivan satavarma lämmitysjärjestelmän toiminnasta. Palvelu tuo paljon varmuutta, sillä ammattilainen käy kerran vuodessa tarkistamassa laitteiston, Soramäki pohtii.

Kaukoviisas Tarkastus -sopimuksen teko onnistuu helposti verkkopalvelussa

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.