Vesitornin uudesta verkkokamerasta panoraamakuvaa ympäri vuorokauden

Vesitornin kamera päivittyi uuteen versioon.
Lappeenrannan Energia
|
Vesitornin kamera päivittyi uuteen versioon.
Lappeenrannan Energia on tarjonnut vuoden 2017 lopusta alkaen verkkokameran panoraamakuvaa kaupungin maamerkin, Lappeenrannan vesitornin, katolta. Verkkokamera päivitettiin kesäkuun alussa uuteen versioon ja se kuvaa nyt ympäri vuorokauden.

Kaikilla Lappeenrannan ystävillä on taas mahdollisuus kotisohvilta ihastella Lappeenrannan kaunista kaupunkia, sen satamaa,  Saimaata ja muuta ympäristöä vesitornin kameran kuvaamana. Uusi kamera mahdollistaa tunnelmien katsomisen myös kaupungin ilta- ja yövalaistuksessa.

Uusi panoraamakamera on ensimmäinen Suomessa ja sen malli julkaistiin viime vuonna. Kymmenen minuutin välein kameran ottama 360°-kuva on entistä laadukkaampi ja tarkempi. Ympäri vuorokautisen kuvan lisäksi verkkokamerasta näkee 4K-resoluution videokuvan 360° kierroksella panoraamakuvien välissä.

Kameralinkin palvelussa voi jakaa maisemakuvan somekanaviin oman viestin kera tai vaikkapa lähettää e-postikortin Lappeenrannan maisemakuvalla netin kautta mihin päin maailmaa tahansa.

Verkkokameran kuvaamia Lappeenrannan maisemia pääsee ihastelemaan Yritys-sivultamme tai verkkokameran suorasta linkistä https://skyviewlive.roundshot.co/lappeenranta/

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.