Tokaluokkalaisia hyvin mukana energiansäästöviikossa

Tokaluokkalaisten Energiansäästöviikkoa vietetään tällä viikolla jo 25. kertaa.
Lappeenrannan Energia
|
Tänäkin vuonna tuemme tokaluokkalaisia tarjoamalla heille opettajineen energiansäästöviikolle opetusmateriaalit.
Tänäkin vuonna tuemme perinteisesti tokaluokkalaisia tarjoamalla heille opettajineen energiansäästöviikolle opetusmateriaalit. Mukana ovat Kasukkalan koulu, Lappeenrannan Steinerkoulu, Taipalsaaren kirkonkylän koulu, Ylämaan koulu ja Heituinlahden koulu eli yhteensä 149 tokaluokkalaista ja heidän 17 opettajaansa.

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään tällä viikolla myös alakouluissa. Tokaluokkalaiset oppivat silloin energiasta perustietoja ja -taitoja ja koko muu koulu voi osallistua valtakunnallisen Energiansäästöviikon viettoon ja napata koulun energiasyöppöjä.

Opetuspaketin sisältö uudistui juhlavuoden kunniaksi

Energiansäästöviikko on erinomainen ajankohta startata energiaopetus alakoulussa. Kampanjaan osallistuvat energiayhtiöt ja energia-alan toimijat tukevat kouluja lahjoittamalla kiitetyn Hei, kaikki toimii -opetuspaketin alueensa tokaluokkalaisille. Materiaalia on uusituttu juhlavuoden kunniaksi ja sitä on päivitetty ilmastoteemalla.  Lue lisää opetuspaketista Motivan sivuilta.

Erityiskiitos tilauksesta tällä kertaa kaikille mukaan lähteneille - etenkin Kasukkalan koulun, Lappeenrannan Steinerkoulun, Taipalsaaren kirkonkylän koulun, Ylämaan koulun ja Heituinlahden koulun opettajille ja oppilaille!

Energistä energiansäästön viikkoa ja onnea syöppöjahtiin!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.