Tilaa asiakaskirjeemme sähköpostiisi

Uutiskirjeessä saat ajankohtaisia tietoa Energialta joka kuukausi.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energia viestii asiakaskirjeellä sinulle joka kuukausi.
Mitä Energialle kuuluu? Tilaamalla verkkosivuiltamme sähköisen asiakaskirjeemme saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista asioistamme sekä vinkeistämme ja neuvoistamme sinun arkeesi. Olemme läsnä ja kerromme sinulle tärkeistä asioista liittyen sähköön, veteen ja lämpöön. Tuomme asiakaskirjeessämme uusia tuulia tietoosi energian ja veden kentältä sekä kerromme kehittyvistä palveluistamme.

Palvellaksemme sinua entistä paremmin ja ajankohtaisemmin, olemme ottaneet sähköisen asiakaskirjeen käyttöömme. Voit tilata kirjeen itsellesi suoraan verkkosivuiltamme ja palvelu on sinulle maksuton. Lähetämme asiakaskirjeemme kaikille sähköisen asioinnin kanssamme hyväksyneille sekä verkkosivuiltamme asiakaskirjeen tilanneille kerran kuukaudessa.

Lähetimme ensimmäisen asiakaskirjeemme tuoreilla uutisilla tämän viikon maanantaina. Tässä joulukuun asiakaskirjeessämme kerroimme Väreen tulosta ja sähkösopimustemme siirtymisestä Väreelle 1.1.2019 alkaen. Kerroimme myös verkkopalvelumme uudistumisesta sekä vuodenvaihteessa tuotteidemme hinnoitteluun tulevista muutoksista - jätevesimaksu alenee ja pienkiinteistöjen kaukolämmön hinnoittelun uudistuksesta.

Asiakaskirjeen tilauslomakkeen löydät verkkosivujemme jokaisen sivun alareunasta.

Tilaa asiakaskirjeemme