Taipalsaari Sounds kutsuu nauttimaan kotimaisesta musiikista 28.-31.7.

Olemme tapahtumakumppanina - osallistu lippuarvontaan somekanavissamme!
Lappeenrannan Energia
|
Taipalsaari Sounds 2022 artistit
Taipalsaarella heinäkuun viimeisenä̈ viikonloppuna järjestettävässä Taipalsaari Sounds-tapahtumassa esiintyvät Suomen huippuartistit. Tapahtuman toteutuksesta vastaavat yhteistyössä̈ Taipalsaaren kunnan kanssa Millilleen Events ja Gaia Music. Lappeenrannan Energia toimii yhtenä tapahtuman kumppanina ja arpoo somekanavillaan Facebookissa ja Instagramissa lippupaketteja tapahtumaviikonlopulle.

Tapahtuma on kolmipäiväinen ja artistikattauksesta löytyy suosikkeja nuoremmista kuulijoista aina ikivihreiden Suomi-iskelmien vannoutuneille faneille. Torstaina esiintyy Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Pyhimys. Ennen Pyhimystä lavalle nousee nuori nouseva tähti F. Perjantaina alueella vannotaan bluesin henkeen, mm. Erja Lyytisen tahdissa. Lauantain päiväkonsertissa nautitaan ikivihreistä Jukka Kuoppamäen 80v-juhlakonsertin tahdittamana. Kuoppamäki esiintyy pianistinsa Jukka Ruusumaan kanssa. Illalla lavalle astelevat Kaija Kärkinen & Ile Kallio ja illan päättää Samuli Edelmann.

Suomen kesän kaikkiin olomuotoihin on valmistauduttu. Tapahtuma-alueelle tulee suuri läpinäkyvä̈ teltta, joten tarpeen tullen katsomo on käytännössä kokonaan sateen suojassa.

- Kesähelteessäkään kasvihuone-efektiä̈ ei tarvitse pelätä, kun kaikki teltan sivut ovat auki ja ilma pääsee liikkumaan vapaasti. Alueella on myös juoma- ja ruokamyyntipisteitä, tapahtuman järjestelyistä kerrotaan.

Tapahtuma on K-18 Jukka Kuoppamäen päiväkonserttia lukuunottamatta.

Osallistu lippupakettien arvontaan Lappeenrannan Energian Facebookissa ja Instagramissa. Arvonta on 15.7.2022!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.