Oletko Fi-Nergy Voiman tai 365 Hankinnan asiakas? Lue tämä ja toimi pikaisesti!

Ohessa lisätietoa ja toimintaohjeita, joita noudattamalla varmistat, että sähkösi eivät katkea.
Lappeenrannan Energia
|
Lisätietoa ja ohjeita Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n sähköasiakkaille
Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n sähköntoimitus asiakkaille on keskeytynyt. Energiavirasto kehottaa aiheesta kyseisen ilmoituksen saaneita asiakkaita tekemään uuden sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.

Energiavirasto kehottaa ilmoituksen saaneita asiakkaita tekemään uuden sähkönmyyntisopimuksen viipymättä valitsemansa uuden sähkönmyyjän kanssa. Jos asiakas ei tee uutta sähkönmyyntisopimusta, hänen sähköntoimituksensa lähtökohtaisesti päättyy kolmen viikon kuluttua.

Verkkoyhtiöllä on velvollisuus ilmoittaa asiakkaalle myyjästä johtuvasta keskeytyksestä ennen sähkönjakelun keskeyttämistä. Lisäksi verkkoyhtiön on huolehdittava siitä, että kuluttajalle toimitetaan sähköä vähintään kolmen viikon ajan ilmoituksen lähettämisestä. Lappeenrannan Energiaverkot ottaa yhteyttä oman jakelualueensa asiakkaisiin, joiden sähköntoimitus on vaarassa keskeytyä.

Lue Energiaviraston ohjeet Fi-Energyn Voiman ja 365 Hankinnan asiakkaille.

Tee uusi sähkönmyyntisopimus viipymättä

Sähkön toimituksen jatkuminen ja keskeytyksen välttäminen edellyttävät asiakkaan omia toimenpiteitä. Asiakkaan täytyy itse tehdä uusi sähkönmyyntisopimus jonkin sähkönmyyjän kanssa.

Tietoa eri sähkönmyyjien sähkötarjouksista ja -sopimuksista on saatavilla esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämästä sahkohinta.fi -palvelusta. Palvelu on puolueeton ja se sisältää kaikkien sähkönmyyjien yleisesti tarjolla olevat tuotteet. Sähkönmyyjät ilmoittavat tuotetiedot palveluun itse ja vastaavat tietojen oikeellisuudesta. Palvelua ylläpitää Energiavirasto.

Tarvittaessa päivitämme lisätietoja ja -ohjeita tähän tiedotteeseen.

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu
Lappeenrannan Energiaverkot Oy

Lappeenrannan Energia Oy

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.