Miten työpaikalle rakennetaan liikunnallinen kulttuuri?

Olemme mukana avaamassa EnerTeamimme tarinaa ensi viikolla Liikkuvan aikuisen Etukeno-ohjelmassa.
Lappeenrannan Energia
|
EnerTeamiläisiä tutustumassa frisbeegolfiin Sorkin radalla.
Tiesitkö, että neljä viidestä työikäisestä ei liiku terveytensä kannalta riittävästi? Ensi viikon tiistaina 21.11. kello 10.00–11.15 olemme mukana maksuttomassa Etukeno-ohjelmassa jakamassa meidän työyhteisömme hyvinvoinnin liikunnallisen tarinamme.

Etukeno on maksuttomien verkkotapahtumien sarja, joka pureutuu liikkumisen ja etenkin liikkumattomuuden kysymyksiin. Ensi viikon verkkolähetyksessä ja sen jälkeen Liikkuvan aikuisen kanavilla julkaistavassa tallenteessa tutustutaan kolmen organisaation liikunnallisiin ratkaisuihin, jotka tuovat tulosta sekä lisäävät henkilöstön hyvinvointia ja työkykyä. Lappeenrannan Energia sai kutsun osallistua ohjelman kuvauksiin mukaan viime kuussa.

Ohjelman lähetyksessä keskustellaan ajankohtaisten vieraiden kanssa positiivisella otteella yritysten esimerkkitarinoista esiin nousseista asioista kuten työsuojelun näkökulmasta, työnantajan tarjoamista mahdollisuuksista liikkumiselle sekä yhteisöllisyydestä. Lappeenrannan Energialla henkilöstön hyvinvointia tuetaan työn ulkopuolelle myös vapaa-ajalle ja jo yli 50-vuotiaan henkilöstöstökerhomme EnerTeamin toiminta työn ulkopuolella on edelleen aktiivista.

Ilmoittaudu ohjelman maksuttomaan verkkotapahtumaan 19.11. mennessä liikkuvaaikuinen.fi -sivustolla ja tule mukaan tutustumaan, miten meillä viihdytään yhdessä työssä ja vapaa-ajalla! Klikkaa alla olevaa kuvaa ja kurkista jo arkeemme ja kuvausten kulisseihin.

22.11. Liikkuva aikuinen -sivustolla julkaistiin ohjelman tallenne. Katso koko ohjelma.

 

Liikkuva aikuinen - Etukenoon ilmoittautumislinkki

 

 

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.