Lappeenrannan Energialle haetaan assistenttia

Lappeenrannan Energia rekrytoi uutta energiaa näköalapaikalle assistentin tehtävään.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energialle haetaan assistenttia.
Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Lappeenrannan Energia-konsernin Yhteisiin palveluihin hallinnon assistenttia.

Yhteisten palvelujen johtaja Sari Luukkonen avaa assistentin tehtävänkuvaa hieman laajemmin:

- Etsimme luotettavaa tiimipelaajaa, joka työskentelee tiiviisti osana Yhteisiä palveluitamme ja on mukana tärkeänä osana tuottamassa palveluita sisäisille asiakkaillemme. Assistentin työtehtävässä pääset osallistumaan Yhteisten palveluiden kehittämiseen energisessä ja innostavassa ympäristössä.

Tehtävä sisältää konsernin johdon ja yhteisten palvelujen yleisiä assistenttitehtäviä koko konsernin näköalapaikalla. 

- Avustat lupahakemuksien teossa, toimintajärjestelmiin liittyvissä käytännön järjestelyissä, toimit eri työryhmien ja Energian hallituksen kokoussihteerinä sekä huolehdit niiden kokousjärjestelyistä. Tehtäviin kuuluu erilaiset hallinnolliset tehtävät kuten vaikkapa pienhankintojen tilaaminen, sähköisen ja paperisen arkistoinnin ylläpito sekä sopimusten hallinta.

Haussa toimistotöiden moniosaaja

Hallinnon assistentin tehtävä on monipuolinen ja hakevalta henkilöltä odotetaan kykyä huolehtia erilaisista eteen tulevista hallinnon toimistotehtävistä omatoimisesti. Assistentin työ edellyttää hyviä tietoteknisia taitoja ja kykyä ottaa haltuun erilaisia toimistotyön järjestelmiä. Tehtävän hoitaminen vaatii huolellista ja tarkkaa työotetta.

- Tehtävässä työskennellään välillä nopeasti muuttuvissa ja vaativissa tilanteissa. On hyvä. että tarvittaessa osaa organisoida omia tehtäviään joustavasti, palvelujohtaja täydentää.

Hallinnon assistentin työtehtäviin voi sisältyä valitun henkilön osaamisen mukaan kehittämistehtäviä, joita tehdään yhteistyössä yhteisten palvelujen tiimien kanssa. Hakijalta odotetaan tehtävän vaatimuksiin soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja B-ajokorttia.

- Arvostamme kokemusta monipuolisista toimistotehtävistä. Jos tunnistat itsestäsi, että sinulla on oma-aloitteinen, kehittävä sekä aktiivinen työote ja tykkäät tehdä yhdessä tiimitöitä, kuulostat hyvinkin uudelta energiseltä assistentiltamme.

Assistentin tehtävään voi hakea 14.3.2020 mennessä sähköisesti Lappeenrannan Energian rekrytointijärjestelmän kautta Työpaikat-sivulta. Ilmoituksessa on myös mainittu mahdollisille lisäkysymyksille varatut soittoajat suoraan tulevalle esimiehelle eli palvelujohtajalle.

Tutustuthan konsernimme yritysvideolla, millaisen työnantajan ja työyhteisön tehtävä tarjoaa:

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.