Lämpövoimalle haetaan energianhankinnan asiantuntijaa

Lappeenrannan Lämpövoima rekrytoi uutta henkilöä uuteen tehtävään.
Lappeenrannan Energia
|
Lämpövoimalle haetaan energianhankinnan asiantuntijaa  - kuvituskuva
Lappeenrannan Lämpövoimalle vakituiseen työsuhteeseen energianhankinnan asiantuntijaa. Uudessa tehtävässä vastataan muun muassa Lämpövoiman tuotannon katteen suojaamisesta sekä siihen liittyvän sähkökaupan järjestämisestä sekä polttoaineiden hinnansuojauksista. 

Lämpövoiman tuotantopäällikkö Tiia Kiuru kertoo, että tehtävä on erittäin monipuolinen ja todelliselle energianhankinnan laaja-alaiselle osaajalle työnä mielenkiintoinen kokonaisuus: 

- Vastuulliseen tehtävään kuuluu kaupankäynti sähkön alkuperätakuilla ja päästökaupan organisointi. Tulevana energianhankinnan asiantuntijanamme uusi henkilö osallistuu lisäksi erilaisiin hankeselvityksiin ja kannattavuustarkasteluihin. Tehtävässä pääsee hyvälle näköalapaikalle ja luomaan uusia menetelmiä. Tehtävän menestyksekkäällä hoitamisella on keskeinen merkitys yhtiölle. 

Tehtävässä osallistutaan myös lämpö- ja kaasuliiketoiminnan tuotteiden hinnoitteluun: 
- Lisäksi tulee raportoida liiketoimintojen toiminnasta ja sen tuloksista säännöllisesti. Myös raportoinnin kehittäminen on tärkeää, Kiuru täydentää. 

Työnkuvaan voidaan liittää myös muunlaisia pienempiä työtehtäviä riippuen valitun henkilön kokemuksesta. 

Haussa kielitaitoinen ja itsenäinen osaaja 

Hakevalta asiantuntijalta toivotaan mieluiten korkeakoulutasoista koulutusta energia-alalta tai tehtävään soveltuvalta alalta ja työkokemuksella jo hankittua vastaavaa osaamista.  

- Tehtävässä menestymiseen tarvitsee hyvää englannin kielen taitoa ja että on tottunut työskentelemään itsenäisellä ja oma-aloitteisella otteella, tuotantopäällikkö luettelee tulevan energisen tekijän ominaisuuksia. 

Lappeenrannan Lämpövoimalla, osana Energia-konsernia, katsomme vahvasti vihreään tulevaisuuteen vähentämällä konsernimme hiilijalanjälkeä ja tulemme olemaan hiilineutraali vuoteen 2026 mennessä. Tuolloin maakunnan kymmenen tärkeimmän vetovoimatekijän joukkoon on nostettu ansaitusti maailman paras vesi, älykäs ja turvallinen sähköverkko sekä ainutlaatuinen, vihreä lämpö. 

- Pidän tärkeänä, että tuleva asiantuntijamme tunnistaa itselleen sopivaksi konsernimme tavoitteet ja sitoutuu tekemään kanssamme tämän eteen vastuullista yhteistyötä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Energianhankinnan asiantuntijan tehtävään voi hakea 13.12.2020 mennessä sähköisesti Lappeenrannan Energian rekrytointijärjestelmän kautta Työpaikat-sivulta

Tutustuthan konsernimme yritysvideolla, millaisen työnantajan ja työyhteisön tehtävä tarjoaa: 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.