Joustavaa asiakaspalvelua sinulle sopivalla tavalla

Tiesithän, että voit olla meihin yhteyksissä aina kun sinun tarvitsee?
Lappeenrannan Energia
|
Tiesithän, että voit olla meihin yhteyksissä aina kun sinun tarvitsee?
Voit hoitaa kaikki sähköön, veteen ja lämpöön liittyvät asiasi kanssamme milloin vain. Asiakasneuvojamme on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse arkisin maanantaista perjantaihin kello 8-16 ja palvelukanavamme ovat avoinna sinua varten 24/7. Meiltä on toivottu uusia palvelumahdollisuuksia kuten ajanvarausta asiakaspalveluumme ja paperisille laskuille vaihtoehtoa verkkopankkilaskun sijaan. Nyt nämä palvelut ovat käytössäsi!

Näin varaat soitto- tai käyntiajan asiakaspalveluumme

Sähköinen ajanvarauspalvelu mahdollistaa asiakkaiden käyntiajan varaamisen ja myös soittopyynnön jättämisen asiakaspalveluumme ja tekniseen asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelujemme tiimipäällikkö Sampo Suhonen kertoo, että aikoja voi kohta varata tuttujen asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa eli arkisin maanantaista perjantaihin kello 8-16:

- Varattavissa olevat vapaat palveluajat näet suoraan ajanvarauskalenterista. Aika kannattaa varata erityisesti silloin, kun haluat, että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tiettynä ajankohtana. Käyntiasiointia tarvitset oikeastaan vain tilanteessa, jossa sinun ei ole mahdollista toimittaa meille dokumenttiasi kuten kiinteistön kauppakirjaa sähköisesti. Lähtökohtaisesti kaikki asiasi voit hoitaa kanssamme jo sähköisesti ja puhelimella.

Näin korona-aikana muistathan, että tulet käyntiasioinnille vain terveenä. Asiakaspalvelussamme on tarjolla asiakkaiden käyttöön käsidesiä ja voit halutessasi käyttää kasvomaskia. Seuraathan sairaanhoitopiiri Eksoten alueellamme antamia koronalta suojautumisen suosituksia.

Ajanvarauksen voit tehdä jatkossa verkkopalvelumme jokaisen sivun Voimmeko auttaa -painikkeesta tai

Varaa aika -sivultamme.

Vaihda sähköiseen laskuun

Syksyn aikana Energian asiakaspalvelu on ottanut asiakkaiden käyttöön myös uuden digipostipalvelun laskuille. Kivralla vastaanotat laskumme kätevästi digipostina. Saat aina tiedon uusista laskuista, joten laskusi eivät koskaan joudu hukkaan tai eräpäivät pääse unohtumaan.  

- Kivra on digiposti- ja asiointipalvelu, jonka käyttöönoton myötä meillä on jälleen yksi sähköinen palvelukanava lisää tarjolla asiakkaillemme. Laskut maksat Kivran kautta suoraan omalta pankkitililtäsi.

Kivran voit ottaa kätevästi käyttöösi rekisteröitymällä verkkopankkitunnusten avulla. Kivralla voit hoitaa laskuasioita ja muuta arjen asiointia yhdessä läheisesi kanssa tai kokonaan hänen puolestaan: auttaa vaikkapa iäkkäitä vanhempia tai jakaa perheen yhteisiä kuluja. Kivran jakaminen vie vain hetken ja onnistuu suoraan älypuhelimelta että tietokoneelta.

Tutustu Kivraan

Muistathan, että näet Energian kaikki laskusi myös onlinepalvelussamme MinunEnergia.fi:ssä ja voit myös tilata halutessasi myös e-laskun suoraan verkkopankkiisi.

Tutustuthan myös muihinkin sähköisiin palvelukanaviimme Asiakaspalvelujemme sivulla. Sähköinen verkkoasiakaspalvelijamme Leo vastaa pikaisiin kysymyksiisi verkkopalvelumme chatissa väsymättömästi 24/7.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.