Ennätysmäärä hakijoita astetta parempiin kesäduuneihin

Marraskuun lopulla auennut kesätyöhakumme keräsi yli 1000 hakemusta. Kiitos hakuumme osallistuneille!
Lappeenrannan Energia
|
Kiitos kesätyöhakuumme osallistuneille!
Astetta parempien kesäduunien haku päättyi tammikuun lopussa ja saimme tänä vuonna ennätysmäärän hakijoita. Haettavia tehtäviä oli tarjolla parikymmentä ja hakemuksia tuli yli 1000 kappaletta. Hakemuksia on käyty läpi jo hakuajan aikana ja viestimme parhaillaan hakijoille rekrytointiprosessin kulusta ja tuloksista. Monessa tehtävässä valintaprosessi on yhä kesken, mutta osaan on saatu jo tekijä valittua. Yksi kesätyöntekijöistä on jo saanut varaslähdön kesään ja aloittanut tehtävässään.

- Olemme iloisia suuresta kiinnostuksesta kesätyöpaikkojamme kohtaan. Hakijoita on jo viime vuosina ollut paljon, mutta tänä vuonna rikottiin ennätyksiä. Hakijamäärän kasvuun voi olla useita syitä, mutta olemme panostaneet tässä haussa erityisesti kesätyöpaikkojen markkinointiin ja näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa, kertoo henkilöstöjohtaja Sari Luukkonen.

Suuri hakijamäärä kertoo myös tarpeesta kesätyöpaikoille Etelä-Karjalan alueella. Monen ensimmäinen kosketus oman alan työkokemukseen tulee juuri kesätyön kautta. Astetta parempien kesäduunien haussa oli tarjolla monipuolisesti tehtäviä eri alojen opiskelijoille.

Sari Luukkonen

 

- Saimme moneen tehtävään lukuisia potentiaalisia hakijoita, joten valinnat eivät ole helppoja. Kesätyöpaikan etsiminen voi tuntua stressaavalta ja arvostamme jokaisen hakemiseen käyttämää aikaa sekä kiinnostusta yritystämme kohtaan. Mikäli valinta ei meillä tällä kertaa osunut omalle kohdalle, kesätyöhakuja on vielä hyvin auki, Sari kannustaa.

Odotamme innolla tulevaa kesää ja energisiä kesätyöntekijöitä joukkoomme!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.