Energisten kesäduuniemme haku käynnistyi

Haemme energisiä kesätyöntekijöitä palvelukseemme kesäkaudelle 2021.
Lappeenrannan Energia
|
Haemme energisiä kesätyöntekijöitä palvelukseemme.
Lappeenrannan Energian suosittu kesätyöhaku on käynnistynyt. Haemme kesätöihin opiskelijoita erilaisiin sähkön, lämmön, veden ja asiakaspalvelun tehtäviin. Lappeenrannan Energian, Energiaverkkojen ja Lämpövoiman avoimet kesätyöpaikat ovat haettavana verkkosivuiltamme vain rekrytointijärjestelmämme kautta helmikuun loppuun saakka.

Lappeenrannan Energia-konsernin tulevaksi kesäksi avattiin kesätyöhaku kymmenkuntaan erilaiseen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Jos olet etsimässä kesätöitä ja kiinnostunut energia-alasta, tutustuthan energiseen konserniimme tarkemmin Yritys-sivullamme.

Lappeenrannan Energia hakee toimistotöihin alan opiskelijoita asiakaspalvelun ja teknisen asiakaspalvelun tehtäviin. Useimmassa yhteisenä hakukriteerinä on oma-aloitteisuus ja kiinnostus alaan tai kokemus alalta. Energian tarjoamat kesätyöt tarjoavat hakumahdollisuuden hyvin laaja-alaiselle hakijajoukolle, sillä työt edellyttävät lähinnä perustoimistotaitojen osaamista.

Haemme reippaita ja rohkean asenteen omaavia nuoria.

Lappeenrannan Energiaverkoille haetaan vaativammilla kriteereillä kesätyöntekijöitä vesiverkostojen ja sähköverkon dokumentoinnin sekä kaukolämmön tehtäviin. 

- Hakijalta toivomme AMK-opintojen kahden vuoden opintojen ja alan teknisen osaamisen lisäksi dokumentoinnin tehtävissä esimerkiksi Autocadin tai muiden piirto-ohjelmien osaamista. Ulospäinsuuntautuneisuus, oma-aloitteisuus ja huumorintaju ovat myös perusominaisuuksia henkilöiltä, joita tiimeihimme haemme, Energiverkkojen esimiehet listaavat odotuksiaan.

Aiemmilta vuosilta tuttu kesätyö kaukolämmön putkistojen ja mittauskeskuksien kunnon tarkastustehtävissä on haussa tälläkin kertaa. Tehtävässä tarkastetaan kaukolämpöasiakkaiden tiloissa olevien Lappeenrannan Energiaverkkojen kaukolämpöputkistojen ja mittauskeskuksien kuntoa. 

- Tehtävän hoitamiseen tarvitsee omaa autoa ja aiemmat kesätyöntekijät ovat kehuneet tehtävää sen vuoksi, että siinä on saanut olla suoraan kontaktissa myös asiakkaisiin ja kaupunki on tullut heille kesän aikana itsenäisen työn myötä hyvin tutuksi.

Lappeenrannan Lämpövoima tarjoaa tänäkin kesänä eniten erilaisia tehtäviä muun muassa Mertaniemen voimalaitoksella koneasennuksen, energiantuotannon ja sähköautomaation harjoittelijoille. Toikansuon jätevedenpuhdistamolle haetaan myös laboranttiharjoittelijaa ja puhdistuslaitostyöntekijää koko kesäksi.

- Laboranttiharjoittelijan tehtäviin kuuluu näytteiden hakua laitoksilta, analyysien tekemistä, analysaattoreiden käyttöhuoltoa ja tietojärjestelmien käyttöä. Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvan alan opintoja ja B-ajokorttia.  Puhdistuslaitostyöntekijää tarvitaan jäteveden puhdistamoille monipuolisiin käyttö- ja pihatöihin. Siihen vaatimuksena on B-ajokortti.  Tehtävissä tarvitaan hepatiittirokotukset, jotka tarvittaessa työnantaja kustantaa, puhdistamoiden esimiehet tiivistävät.

Kesätöihimme voit hakea vain sähköisesti

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja jätä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

- Hakumme on avoinna enintään helmikuun loppuun saakka, henkilöstöhallinnostamme muistutetaan. 

Olemme mukana esittelemässä kesätyöpaikkojamme LUT:n Duuni Day -virtuaalitapahtumassa tiistaina 26.1. kello 10-15 .

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.