Energiset kesäduunimme ovat haettavissa

Haemme energisiä kesätyöntekijöitä palvelukseemme.
Lappeenrannan Energia
|
Haemme energistä kesätyöntekijöitä palvelukseemme.
Lappeenrannan Energian suosittu kesätyöhaku käynnistyi taas. Haemme kesätöihin opiskelijoita erilaisiin sähkön, lämmön, veden ja asiakaspalvelun tehtäviin. Lappeenrannan Energian, Energiaverkkojen ja Lämpövoiman avoimet kesätyöpaikat ovat haettavana verkkosivuiltamme vain rekrytointijärjestelmämme kautta helmikuun loppuun saakka.

Lappeenrannan Energia-konsernin tulevaksi kesäksi avattiin kesätyöhaku kymmenkuntaan erilaiseen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Jos olet etsimässä kesätöitä ja kiinnostunut energia-alasta, tutustuthan energiseen konserniimme tarkemmin Yritys-sivullamme.

Lappeenrannan Energia hakee toimistotöihin alan opiskelijoita asiakaspalvelun ja teknisen asiakaspalvelun tehtäviin. Useimmassa yhteisenä hakukriteerinä on oma-aloitteisuus ja kiinnostus alaan tai kokemus alalta. Energian tarjoamat kesätyöt tarjoavat hakumahdollisuuden hyvin laaja-alaiselle hakijajoukolle, sillä työt edellyttävät lähinnä perustoimistotaitojen osaamista.

Haemme reippaita ja rohkean asenteen omaavia nuoria.

Lappeenrannan Energiaverkoille haetaan vaativammilla kriteereillä kesätyöntekijöitä kaukolämmön ja sähköverkon dokumentoinnin tehtäviin. 

- Hakijalta toivomme AMK-opintojen kahden vuoden opintojen ja alan teknisen osaamisen lisäksi esimerkiksi Autocadin tai muiden piirto-ohjelmien osaamista. Ulospäinsuuntautuneisuus, oma-aloitteisuus ja huumorintaju ovat myös perusominaisuuksia henkilöiltä, joita tiimeihimme haemme, kertoo lämmön tiimin esimies.

Aiemmilta vuosilta tuttu kesätyö kaukolämmön putkistojen ja mittauskeskuksien kunnon tarkastustehtävissä on haussa tälläkin kertaa. Tehtävässä tarkastetaan kaukolämpöasiakkaiden tiloissa olevien Lappeenrannan Energiaverkkojen kaukolämpöputkistojen ja mittauskeskuksien kuntoa. 

- Tehtävän hoitamiseen tarvitsee omaa autoa ja aiemmat kesätyöntekijät ovat kehuneet tehtävää sen vuoksi, että siinä on saanut olla suoraan kontaktissa myös asiakkaisiin ja kaupunki on tullut heille kesän aikana itsenäisen työn myötä hyvin tutuksi.

Lappeenrannan Lämpövoima tarjoaa tänäkin kesänä eniten erilaisia tehtäviä muun muassa Mertaniemen voimalaitoksella koneasennuksen, energiantuotannon ja sähköautomaation harjoittelijoille. Toikansuon jätevedenpuhdistamolle haetaan myös laboranttiharjoittelijaa koko kesäksi.

- Laboranttiharjoittelijan tehtäviin kuuluu näytteiden hakua laitoksilta, analyysien tekemistä, analysaattoreiden käyttöhuoltoa ja tietojärjestelmien käyttöä. Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvan alan opintoja ja B-ajokorttia. Tehtävässä tarvitaan hepatiittirokotukset, jonka työnantaja kustantaa, hakuilmoituksessa tarkennetaan.

Kesätöihimme voit hakea vain sähköisesti

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja jätä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

- Hakumme on avoinna helmikuun loppuun saakka, henkilöstöhallinnostamme muistutetaan.

Olemme mukana markkinoimassa kesätyöpaikkojamme Lappeenrannassa  tiistaina 28.1. kello 10-15 Skinnarilassa LUT:n DuuniDay-tapahtumassa.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.