Energiaverkot varautuu sähkökatkoksiin 29.6.-1.7.

Etelä-Karjalaan on annettu voimakkaan tuulen varoitus viikonlopuksi.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Energiaverkot varautuu sähkökatkoihin 28.6.-1.7.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan pohjoistuuli on Etelä-Karjalan alueella vaarallisen voimakasta huomenna perjantaina 29. kesäkuuta iltapäivästä alkaen lauantai-iltaan kello 18:aan saakka. Tuulen ennustetaan olevan puuskissa yli 15 m/s ja jatkuvan vielä sunnuntaina puuskaisena koillistuulena samalla vaarallisella voimakkuudella. Lappeenrannan Energiaverkot varautuu sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiustilaa ja varaamalla resursseja viankorjaukseen sekä asiakaspalveluun ja viestintään.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa sähkökatkojen alkuvaiheessa. Vikapalvelunumeroon 020 690 401 (pmp/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta osoitteesta katkokartta.lreoy.fi. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tilanteesta verkkosivustoillamme ja somessa

Energia viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy/)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.
 
Testaamme samalla tänään torstaina 28.6.2018 julkaistua uutta verkkopalveluamme osoitteessa www.lappeenrannanenergia.fi. Tiedotteet julkaistaan myös sen häiriöiden tilannesivustolla www.lappeenrannanenergia.fi/hairiotilanteet. Uusi verkkopalvelu toimii myös mobiilissa.
 
Ilmatieteenlaitos päivittää voimassa olevaa säävaroitusta ilmatieteenlaitoksen verkkosivulla.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.