Energiaverkot varautuu puuskatuuliin juhannusaatoksi 22.6.

Sääennuste lupaa juhannusmyräkkää - olemme kohottaneet valmiutta katkojen varalle.
Lappeenrannan Energiaverkot
|
Juhannuksena voi olla sähkökatkoja.
Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan etelätuuli on voimakasta juhannusaattona eli huomenna perjantaina 22. kesäkuuta aamupäivästä alkaen iltayhdeksään saakka. Tuulenpuuskien ennustetaan olevan Etelä-Karjalassa paikoin yli 15 m/s ja tulevalle yölle ennustetaan voimakkaita sateita. Lappeenrannan Energiaverkot on varautunut sähköverkon vikojen korjaukseen nostamalla valmiustilaa ja varaamalla resursseja viankorjaukseen sekä asiakaspalveluun juhannusviikonlopun ajaksi.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa sähkökatkojen alkuvaiheessa. Vikapalvelunumeroon 020 690 401 (pmp/pvm) kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon. Sähköjen palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että vikapäivystys saa kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista mahdollisimman nopeasti.

Tilaa sähkön häiriöviesti jo hyvän sään aikana

Energiaverkkojen sähköverkon tilaa voi seurata Energian nettisivujen häiriökartalta osoitteesta lappeenrannanenergia.fi. Asiakas voi myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen online-palvelusta osoitteessa minunenergia.fi.

Tiedotamme tilanteesta verkkosivuilla ja somessa

Energia viestii tarvittaessa sähkökatkotilanteesta ja korjaustoimista säännöllisesti verkkosivuillaan ja somekanaviensa Facebookin (facebook.com/lappeenrannanenergiaoy/)  ja Twitterin (twitter.com/LREnergia) välityksellä.

Sähkökatkoihin varautumiseen on myös hyödyllistä tietoa lappeenrannanenergia.fi/keskeytysinfo.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.