Energiaverkoille haetaan kehityspäällikköä

Lappeenrannan Energiaverkot rekrytoi uutta energiaa uuteen tehtävään.
Lappeenrannan Energia
|
Lappeenrannan Energiaverkot hakee kehityspäällikköä.
Lappeenrannan Energiaverkoille haetaan vakituiseen työsuhteeseen älykkäiden verkostojen kehityspäällikköä. Uudessa tehtävässä kehitetään sähkön, veden ja lämmön verkostojen hallintaa eri mittaus- ja automaatioratkaisuilla yhteistyössä verkostopäälliköiden kanssa.

Energiaverkkojen toimitusjohtaja Arto Taipale avaa tehtävänkuvaa hieman enemmän:

- Tuleva kehityspäällikkö vastaa tehtävässään myös tuotteidemme asiakasmittauksista sekä niiden kehittämisestä siten, että ne täyttävät kaikki nykyaikaiset etäluennan ja luotettavuuden vaatimukset.

Hakijalta edellytetään korkeakoulutasoista koulutusta energiatekniikan tai tehtävään soveltuvalta alalta tai hän on valmistunut AMK-insinööriksi ja hankkinut työkokemuksella jo vastaavan osaamisen.

- Uudessa tehtävässään kehityspäällikkö tulee suoraan osaksi Energiaverkkojen johtoryhmää, Taipale täydentää.

Hakijan toivotaankin hahmottavan mahdollisuuksia tai kokonaisuuksia ja kehityskohteita, joihin hänellä on kyky etsiä edistyksellisiä ja toimivia ratkaisuja.

- Kehityspäällikön tehtävässä onnistumiseen tarvitaan myös halua olla mukana kehitysprojekteissa sekä kykyä tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta itsenäisesti kuitenkin yhteistyössä ja kiinteänä osana muuta organisaatiota, toimitusjohtaja kuvailee tulevan energisen tekijän ominaisuuksia.

Haussa asiakkaan arvon ymmärtäjä

Lappeenrannan Energiaverkkojen asiakkaat nauttivat totutusti luotettavista ja älykkäistä verkostoista, joiden toimintavarmuus ja turvallisuus ovat maailman kärkiluokkaa.

Yhtiön visioissa tehokkaat energian ja veden verkostot mahdollistavat kehityksen kohti älykästä yhteiskuntaa ja kohti kestävän kehityksen älykkäitä koteja.

- Pidän tärkeänä, että hakija ymmärtää kokonaisvaltaisesti laadukkaan palvelun ja asiakaskokemuksen arvon ja näkee asiat myös asiakkaan näkökulmasta, toimitusjohtaja Taipale summaa vielä hakijan odotuksistaan.

Kehityspäällikön tehtävään voi hakea 6.12.2020 mennessä sähköisesti Lappeenrannan Energian rekrytointijärjestelmän kautta Työpaikat-sivulta.

Tutustuthan konsernimme yritysvideolla, millaisen työnantajan ja työyhteisön tehtävä tarjoaa:

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.