Energiansäästöviikko kutsuu kaikkia mukaan

Tästä alkaa energiankäytön uusi aika. Ilmoittaudu mukaan!
Lappeenrannan Energia
|
Energiansäästöviikko 2023
Viime talvena käänsimme yhdessä energiankulutuksemme astetta alemmas, säästimme tehokkaasti energiaa ja sitä riitti hyvin kaikille. Nyt on aika katsoa eteenpäin. Energiansäästöviikon lähestyessä kehoitamme kaikkia jatkamaan samaan viime talven malliin. Parhaimmat vinkit, neuvot ja kannusteet poimit helposti itsellesi ilmoittautumalla mukaan energiansäästöviikkoon. Lappeenrannan Energia on myös mukana.

Tänä vuonna Energiansäästöviikko tulee taas 9.–15.10.2023. Energiankäytössä on alkamassa uusi aika, jonka suuntaa määrittävät kaikki energiankäyttäjät. Ilmoita nyt työpaikkasi, taloyhtiösi tai yhteisösi mukaan jatkamaan tärkeää työtä energiatehokkuuden sekä järkevän ja oikea-aikaisen energiankäytön edistämiseksi. Kerro samalla, mikä tai mitkä ovat teidän energiatekojanne tänä vuonna.

Ilmoittaudu mukaan!

Perinteiseen energiayhtiöiden tapaan Lappeenrannan Energia on mukana Energiansäästöviikossa seuraavin energiateoin:

  • Kannustamme, viestimme, ja kampanjoimme energiansäästöstä asiakkaillemme, henkilöstöllemme, asukkaillemme tai muulle sidosryhmällemme.
  • Vähennämme sähkönkäyttöä omassa toiminnassa.
  • Tehostamme tuotantoprosesseja energiatehokkuuden parantamiseksi.
  • Teemme energiatehokkuutta parantavia säätöjä, korjauksia, uudistuksia tai remontteja.

Jatketaan yhdessä Astetta alemmas valtakunnallisella Energiansäästöviikolla. Testaathan myös mainiota energiansäästön muistipeliä!

Klikkaa muistipeliin!

 

 

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.