Digikaappauksen mainosvideo kuvataan vesitornissa torstaina 31.1.

Digikaappaus valaisee vuorokaudeksi vesitornin.
Lappeenrannan Energia
|
Digikaappaus valaisee vuorokaudeksi Lappeenrannan vesitornin.
Digikaappaus on Saimaan ammattikorkeakoulun markkinoinnin opiskelijoiden järjestämä tapahtuma, joka järjestetään 22. maaliskuuta Lappeenranta-salissa. Digikaappaus järjestetään nyt kolmatta kertaa ja Lappeenrannan kaupunki on aktiivisesti tukemassa tapahtumaa. Myös Lappeenrannan Energia tukee tapahtumaa mahdollistamalla tapahtuman markkinointivideon toteuttamisen Lappeenrannan vesitornissa. Videomateriaalia kuvataan torstaina 31.1. illan aikana. Vesitorniin asennetaan kuvauspäivän ajaksi led-valoja.

Digikaappauksen mainosvideon ideoija Olli Luukkonen Markkinointiosuuskunta Missiosta kertoo, että heidän markkinointisuunnitelmien vauhdikkaissa unelmissa oli toteuttaa värillisten led-valojen avulla näyttävä valaistus vesitornin kahvilatasanteelle.

- Videota kuvattaisiin ilmasta ja maasta eri puolilta keskustan alueita. Yhteistyökumppaneiden järjestyttyä olemme innoissamme, että tästä videounelmasta tehdään nyt totta.

Ledit asennetaan ja sytytetään torstai-päivän aikana ja ne palavat pisimmillään illan läpi yön seuraavaan aamuun. Järjestäjät lupaavat, että valosuunnittelu pyritään toteuttamaan lähiasukkaat huomioiden, ettei valoista koidu haittaa asukkaille.

- Digikaappauksesta ollaan tekemässä Lappeenrannan omaa "Slushia", josta Lappeenranta voisi olla ylpeä, Luukkonen kertoo itse tapahtuman kunnianhimoisesta tavoitteesta.

Lappeenrannan Energialla ollaan iloisia voidessaan olla mukana oman seudun opiskelijoista koostuvan tapahtumajärjestäjän tavoitteen tukemisessa tällä poikkeuksellisella tavalla.

Digikaappaus-2019

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.