Astetta parempien kesäduuniemme haku käynnistyy DuuniDaysta

Haemme energisiä kesätyöntekijöitä palvelukseemme kesäkaudelle 2024.
Lappeenrannan Energia
|
Kesäduuni 2024 -vastuullinen logolla
Suosittu kesätyöhakumme käynnistyy tänä vuonna LUT-kampuksella pidettävän DuuniDayn tapahtumapäivän yhteydessä 29.11. kello 10-15. Haemme kesätöihin opiskelijoita erilaisiin sähkön, lämmön, veden ja asiakaspalvelun tehtäviin. Lappeenrannan Energian, Energiaverkkojen ja Lämpövoiman avoimet kesätyöpaikat ovat haettavana verkkosivuiltamme vain rekrytointijärjestelmämme kautta tammikuun 2024 loppuun saakka.

Lappeenrannan Energia-konsernin tulevaksi kesäksi avataan kesätyöhaku arviolta noin pariinkymmeneen erilaiseen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Jos olet etsimässä kesätöitä ja kiinnostunut energia-alasta, tutustuthan meihin, toimivan kotiseudun tekijöihin verkkopalvelussamme.

Lappeenrannan Energia hakee toimistotöihin alan opiskelijoita asiakaspalvelun ja teknisen asiakaspalvelun tehtäviin. Useimmassa yhteisenä hakukriteerinä on oma-aloitteisuus ja kiinnostus alaan tai kokemus alalta. Energian tarjoamat kesätyöt tarjoavat hakumahdollisuuden hyvin laaja-alaiselle hakijajoukolle, sillä useat työt edellyttävät ensisijaisesti hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia uutta. Esimerkiksi konsernin yhteisiin palveluihin haetaan tulevaksi kesäksi harjoittelijoita tietohallintoon, taloushallinnon sekä viestinnän ja henkilöstöhallinnon palveluihin. 

Haemme tulevalle kesälle ensimmäistä kertaa myös asiakkuuspalveluihin myynnin harjoittelijaa!

Lappeenrannan Energiaverkoille haetaan totutusti astetta vaativimmilla kriteereillä kesätyöntekijöitä muun muassa vesiverkostojen ja sähköverkon sekä kaukolämmön tehtäviin. 

- Hakijalta toivomme AMK-opintojen kahden vuoden opintojen ja alan teknisen osaamisen esimerkiksi dokumentoinnin tehtävissä Autocadin tai muiden piirto-ohjelmien osaamista. Ulospäinsuuntautuneisuus, oma-aloitteisuus ja huumorintaju ovat myös perusominaisuuksia henkilöiltä, joita tiimeihimme haemme, Energiverkkojen esimiehet listaavat odotuksiaan.

Lappeenrannan Lämpövoima tarjoaa tänäkin kesänä eniten erilaisia tehtäviä muun muassa Mertaniemen voimalaitoksella laitetietokannan, koneasennuksen ja energiantuotannon harjoittelijoille. Toikansuon jätevedenpuhdistamolle haetaan myös käytöntarkkailijaa ja puhdistuslaitoksille työntekijää koko kesäksi.

- Käytöntarkkailijan tehtäviin kuuluu näytteiden hakua laitoksilta, analyysien tekemistä, analysaattoreiden käyttöhuoltoa ja tietojärjestelmien käyttöä. Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvan alan opintoja ja B-ajokorttia.  Puhdistuslaitokselle tarvitaan kesälle myös työntekijää jäteveden puhdistamojen monipuolisiin käyttö- ja pihatöihin. Siihen vaatimuksena on B-ajokortti, tiimin esimies tarkentaa.

Kesätöihimme voit hakea vain sähköisesti

Tutustu ensi viikosta alkaen avoimiin kesätyöpaikkoihimme  ja jätä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

- Hakumme on avoinna tammikuun 2024 loppuun saakka, henkilöstöpalveluistamme muistutetaan kaikille astetta paremmista kesäduuneista kiinnostuneille. Voit myös lukaista, millaista palautetta saimme tämän kesän kesätyöntekijöiltämme.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ensikin vuonna.

Kurkista viime kesän astetta parempiin kesäduuneihin YouTubessamme!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.