Astetta parempien kesäduuniemme haku käynnistyi

Haemme energisiä kesätyöntekijöitä palvelukseemme kesäkaudelle 2023.
Lappeenrannan Energia
|
Haemme energisiä kesätyöntekijöitä palvelukseemme.
Lappeenrannan Energian suosittu kesätyöhaku on käynnistynyt. Haemme kesätöihin opiskelijoita erilaisiin sähkön, lämmön, veden ja asiakaspalvelun tehtäviin. Lappeenrannan Energian, Energiaverkkojen ja Lämpövoiman avoimet kesätyöpaikat ovat haettavana verkkosivuiltamme vain rekrytointijärjestelmämme kautta tammikuun loppuun saakka.

Lappeenrannan Energia-konsernin tulevaksi kesäksi avattiin kesätyöhaku lähes kahteenkymmeneen erilaiseen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Jos olet etsimässä kesätöitä ja kiinnostunut energia-alasta, tutustuthan meihin, toimivan kotiseudun tekijöihin verkkopalvelussamme.

Lappeenrannan Energia hakee toimistotöihin alan opiskelijoita asiakaspalvelun ja teknisen asiakaspalvelun tehtäviin. Useimmassa yhteisenä hakukriteerinä on oma-aloitteisuus ja kiinnostus alaan tai kokemus alalta. Energian tarjoamat kesätyöt tarjoavat hakumahdollisuuden hyvin laaja-alaiselle hakijajoukolle, sillä useat työt edellyttävät ensisijaisesti hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia uutta. Esimerkiksi konsernin yhteisiin palveluihin haetaan tulevaksi kesäksi harjoittelijoita tietohallintoon, talouden ja hallinnon sekä viestinnän ja henkilöstöhallinnon palveluihin. 

Haemme reippaita ja rohkean asenteen omaavia nuoria.

Lappeenrannan Energiaverkoille haetaan totutusti astetta vaativimmilla kriteereillä kesätyöntekijöitä vesiverkostojen ja sähköverkon dokumentoinnin sekä kaukolämmön tehtäviin. 

- Hakijalta toivomme AMK-opintojen kahden vuoden opintojen ja alan teknisen osaamisen esimerkiksi dokumentoinnin tehtävissä Autocadin tai muiden piirto-ohjelmien osaamista. Ulospäinsuuntautuneisuus, oma-aloitteisuus ja huumorintaju ovat myös perusominaisuuksia henkilöiltä, joita tiimeihimme haemme, Energiverkkojen esimiehet listaavat odotuksiaan.

Lappeenrannan Lämpövoima tarjoaa tänäkin kesänä eniten erilaisia tehtäviä muun muassa Mertaniemen voimalaitoksella koneasennuksen, energiantuotannon ja sähköautomaation harjoittelijoille. Toikansuon jätevedenpuhdistamolle haetaan myös käytöntarkkailijaa ja puhdistuslaitoksille työntekijää koko kesäksi.

- Käytöntarkkailijan tehtäviin kuuluu näytteiden hakua laitoksilta, analyysien tekemistä, analysaattoreiden käyttöhuoltoa ja tietojärjestelmien käyttöä. Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvan alan opintoja ja B-ajokorttia.  Puhdistuslaitokselle tarvitaan kesälle myös työntekijää jäteveden puhdistamojen monipuolisiin käyttö- ja pihatöihin. Siihen vaatimuksena on B-ajokortti, tiimin esimies tarkentaa.

Kesätöihimme voit hakea vain sähköisesti

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja jätä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

- Hakumme on avoinna tammikuun 2023 loppuun saakka, henkilöstöhallinnostamme muistutetaan kaikille astetta paremmista kesäduuneista kiinnostuneille. 

Olemme myös mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Vastuullinen kesäduuni tunnus

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.