Asiakaspalvelumme palveluajoissa on tällä viikolla poikkeuksia 13. ja 16.9.

Katso tarkemmat poikkeustiedot tältä sivulta.
Lappeenrannan Energia
|
Kuvituskuva asiakaspalvelutiedotteeseen
Asiakaspalvelumme puhelin- ja sähköpostipalvelut ovat avoinna tänään tiistaina 13. syyskuuta poikkeuksellisesti kello 8-15. Lisäksi perjantaina 16.9. asiakaspalvelumme on suljettu kello 11 alkaen koulutustilaisuuden vuoksi. Aamupäivällä kello 8-11 palvelemme normaalisti.

Muistathan hyödyntää tarvittaessa online-palveluitamme MinunEnergiaa sopimus-, lasku- ja kulutustietoasioissasi sekä MinunLiittymää liittymätilauksissasi. 

Vikapalvelunumeromme palvelevat ja päivystävät tarvittaessa normaalisti ympäri vuorokauden. Mahdolliset tiedotteet ja tilannekuvan palveluidemme häiriöistä näet suoraan verkkopalvelustamme. Olethan myös muistanut, että voit tilata häiriötiedotteet sähköstä, lämmöstä ja vedestä suoraan sähköpostiisi tai tekstiviestinä matkapuhelimeesi?

Laskuissa ja maksuneuvonnassa voit olla yhteydessä Ropo Capitalin asiakaspalveluun. Voit hoitaa maksuasioita kätevästi verkossa 24/7 kirjautumalla osoitteessa ropo-online.fi. Henkilökohtaista palvelua ja maksuneuvontaa saat Ropo Onlinen chatissa, puhelimitse ja sähköpostilla. 

Aurinkoisin terveisin,

Asiakaspalvelut
Lappeenrannan Energia

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.