Asiakaspalvelumme palveluajoissa poikkeuksia 17.6. ja juhannuksen tienoilla

lloista ja turvallista kesäkuuta sekä juhannuksen aikaa kaikille!
Lappeenrannan Energia
|
Kuvituskuva asiakaspalvelun tiedotteeseen
Asiakaspalvelumme palveluajoissa on kesäkuussa muutamia poikkeuksia:
  • Asiakaspalvelumme sulkee puhelin- ja sähköpostipalvelut poikkeuksellisesti torstaina 17. kesäkuuta kello 14.00. Perjantaina 18.6. ja juhannusviikon maanantaista keskiviikkoon palvelemme normaalisti kello 8-16.
  • Juhannusaatonaattona torstaina 24.6. palvelemme kello 8-15.
  • Juhannusaattona perjantaina 25.6. asiakaspalvelumme on suljettu.

Muistathan hyödyntää tarvittaessa online-palveluitamme MinunEnergiaa sopimus-, lasku- ja kulutustietoasioissasi sekä MinunLiittymää liittymätilauksissasi. 

Vikapalvelunumeromme palvelevat ja päivystävät tarvittaessa normaalisti ympäri vuorokauden. Mahdolliset tiedotteet ja tilannekuvan palveluidemme häiriöistä näet suoraan verkkopalvelustamme. Olethan myös muistanut, että voit tilata häiriötiedotteet sähköstä, lämmöstä ja vedestä suoraan sähköpostiisi tai tekstiviestinä matkapuhelimeesi?

Laskuissa ja maksuneuvonnassa voit olla yhteydessä Ropo Capitalin asiakaspalveluun. Voit hoitaa maksuasioita kätevästi verkossa 24/7 kirjautumalla osoitteessa ropo-online.fi. Henkilökohtaista palvelua ja maksuneuvontaa saat Ropo Onlinen chatissa, puhelimitse ja sähköpostilla. 

Jos olet uimakelpoisten vesien äärellä, hyödynnä pitkänä juhannusviikonloppuna Alisa Vainion energinen vesijuoksutreenimme tai jammaile kanssamme koko juhannus sometiimimme YouTube-kanavallemme kokoaman energisen Juhannus 2021 -soittolistan parissa.

 

Kesäenergisin terveisin,

Asiakaspalvelut
Lappeenrannan Energia

 

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.