20.3.2017

Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 25.3.

Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, jota vietetään lauantaina 25. maaliskuuta kello 20.30–21.30. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Lappeenrannan Energia sammuttaa jälleen kerran julkisivuvalot tapahtuma-ajaksi kaupunkikeskustan maamerkistä, Lappeenrannan vesitornista.
 
Earth Hour on maailmanlaajuinen kampanja, jossa ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä. Kampanja haluaa innostaa ihmisiä toimimaan itse maailman tulevaisuuden puolesta ja ilmastokriisin torjumiseksi. Earth Hourin tavoitteena on vaikuttaa maailman päättäjiin niin, että ilmastonmuutoksen torjunta otetaan vihdoin tosissaan.
 
Tänä vuonna Earth Hourin teema liittyy vahvasti ruokaan ja sen vastuullisuuteen. Yritykset, kunnat ja muut yhteisöt voivat ottaa osaa Earth Houriin esimerkiksi järjestämällä oman Earth Hour -kynttiläillallisen tai muun teemaan sopivan tapahtuman.
 
Osallistu sinäkin tänä vuonna "Maailman suurin kynttiläillallinen" -teemaiseen tapahtumaan ja ilmoita siitä myös WWF:n kampanjasivuilla: http://wwf.fi/earthhour/.
EH_Merkki.png