1.12.2017

Tykkylumi saattaa katkoa sähköjä

Tykkylumi saattaa katkoa sähköjä tänään perjantaina 1. joulukuuta eri puolilla Lappeenrannan Energiaverkkojen sähköverkon aluetta. Katkoja on ilmennyt tänään iltapäivän aikana muun muassa Lemillä ja Savitaipaleella. Vikoja korjataan sitä mukaa, kun niitä ilmenee. Sähkön häiriötilannetta voi halutessaan seurata sähkön häiriökartalta.

Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että pienjänniteviat eivät näy sähkön häiriökartallamme eikä kaikista yksittäisistä vioista saada tietoa automaattisesti käyttökeskukseen. Mikäli asiakkaamme on ilman sähköä eikä katkoa näy häiriökartallamme, on asiakkaan hyvä ilmoittaa sähköttömyydestä vikailmoitusnumeroomme 020 690 401 (mpm/pvm).
 
VIkailmoitusnumeroon pyydetään myös ilmoittamaan, mikäli asiakas havaitsee puun tai lumen taivuttaman oksan sähkölinjalla tai sähkölinjojen olevan poikki tai maassa. Sähkön käyttökeskuksesta muistutetaan, että sähköjohtoja ei saa itse raivata vaan kaikista tiedoista tulee ilmoittaa pikaisesti sähkön vikailmoitusnumeroomme. Vikaantuneet sähkölinjat voivat olla vaarallisia ja ne kannattaa kiertää vähintään 20 metrin etäisyydeltä.
 
Sähkökatkon pitkittyessä vinkkejä ja ohjeita tilanteeseen saa keskeytysinfo-sivustomme linkeistä.