16.5.2017

Elämää & Energiaa ilmestyy tällä viikolla

Lappeenrannan Energian ja Energiaverkkojen asiakaslehti Elämää & Energiaa -lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä avataan kevään ja kesän ajankohtaisia energisiä asioitamme.
 
Energiaa elämässä -sarjassamme kerromme aurinkosähkön yleistymisestä Etelä-Karjalassa.  Wirta tulevaisuuteen -juttusarjassa tutustumme Toikansuolla parhaillaan tehtävään pilotointiin. Kerromme myös tulevasta kaukolämmön perusmaksun uudistuksesta sekä sähköverkkojen investoinneista ja miten tehdään kustannustehokas putkiremontti sujuttamalla.  
 
Ajankohtaisissa asioissa kehoitamme kaikkia tekemään vihreän lupauksen ja tulemaan mukaan kesän Willimiesajoihin.  Kutsumme myös kaikkia kolmanteen Hyväristönmäen jätevedenpuhdistamon asukastilaisuuteen tiistaina 6.6. ja kerromme maaliskuisesta MinunEnergian uudistumisesta. Lisäksi muistutamme kaikkia häiriötekstiviestien tilaamisesta sekä nauttimaan maailman parhaasta hanavedestä.
 
Historia-sivullamme kurkistamme kaukolämmön juurillemme ja edelleen suosittu ristikkomme löytyy tutulta paikaltaan lehden takakannen sisäsivulta.
 
Uusin lehti jaetaan verkkoalueellamme koteihin ja yrityksiin tänään ja loppuviikon aikana. Lehti postitetaan osoitteellisena myös verkkoalueen ulkopuolisille asiakkaillemme.
 
Tutustu uudistuneeseen asiakaslehteemme alla olevasta kuvalinkistä! Palautetta lehdestä voi antaa suoraan myös sähköisenä Palaute-linkin kautta.
Myös aiemmin ilmestyneitä lehtiä voi lukea myös verkkosivuillamme sähköisenä verkkolehtenä Asiakaslehtemme sivulla.